BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: OPINIE – Polițiștii dau cu subsemnatul în fața celor de la IGPR special veniți de la București. Agresorul polițistului a fost identificat, dar nu a fost prins!

Revenim cu informații referitoare la cazul petrecut duminică seara în zona Pirită a municipiului Baia Mare. Acolo, un echipaj al Poliției Municipiului Baia Mare de la Ordine Publică a intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit între două familii de etnie rromă. Totul a degenerat pentru că rromii s-au unit și au atacat polițiștii. Unul dintre oamenii legii a ajuns la UPU SMURD după ce a primit un bolovan în cap! Suspectul principal NU A FOST PRINS! A fost doar identificat.

Imediat după ce știrea a făcut înconjurul României, sursele noastre spun că ”specialiștii” din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au venit în Baia Mare pentru a efectua controale. Culmea este că pe niciunul venit de la ”Centru” nu l-a interesat să fie identificat atacatorul! Pe ”bucureșteni” i-ar fi interesat doar să caute ”nod în papură” pentru ca polițiștii care au intervenit să fie trași la răspundere.

Facem o paranteză pentru că această speță ne reamintește de un caz petrecut în urmă cu mai mulţi ani, tot în Maramureș. Atunci un mare procuror a anchetat o plângere venită din partea unui infractor care susținea că a fost agresat de un polițist în timpul încătușării. Știți ce întrebare a primit polițistul din partea procurorului? Ați respectat procedura? Pe mâna stânga sau dreapta i-ați pus prima dată cătușele!!! Păi mai stă un polițist care fuge după un infractor să aleagă mâna (dreapta sau stânga) pe care să îi pună cătușele? În ce țară trăim, totuși? Ce protocoale hilare și absurde avem, totuși?!

Revenim la subiect. Sursele noastre, cei șase polițiști (3 echipaje!!!! la nivelul unui municipiu ca Baia Mare) care au fost de noaptea respectivă de serviciu ar fi fost chemați să dea cu subsemnatul în fața celor de la Control Intern. La fel și adjunctul Poliției Municipiului Baia Mare. Cei 6 polițiști se pare că nu ar fi purtat CELEBRA VESTĂ A LUI VELA – cea ANTIÎINJUNGHIERE! Păi, domnilor ”controlori” ce treabă are vesta respectivă cu faptul că polițistul a fost lovit în cap cu un bolovan? Își pune polițistul vesta pe cap?

De ce Dumnezeu nu rezolvați problema angajaților din sistem? Ia mai scoateți de prin birouri purtătorii de hârtii dintr-un birou în altul și puneți-i în stradă! Să patruleze! Trei echipaje de ordine publică pentru un municipiu cu 150.000 de locuitori?

Așa se explică și faptul că inițial s-a trimis la intervenție echipajele jandarmeriei și un echipaj de la poliția municipiului. Într-un final toate echipajele au ajuns acolo! Dar ce se întâmpla dacă era o situație similară într-o altă parte a municipiului? Cine mai intervenea? Jandarmeria? Păi și ei au fost trimiși tot pe Pirită. Mascații? Păi și ei au fost trimiși tot pe Pirită.

Autorul identificat, dar încă nu a fost prins

A doua zi după incident echipajele mascaților, ale jandarmeriei, dar și ale Poliției au descins în zona Pirită. Presa trebuia să vadă că se muncește, că zona este luată la puricat! Noi aveam fotografii de acolo, dar am decis să nu ”facem jocul celor veniți de la București în control”! Presa nu este la ”cheremul” nimănui. Revenim astăzi și vă informăm că luni după-amiază a fost o acțiune în zona Pirită cu forțe mărite pentru cunoașterea persoanelor care locuiesc acolo, fiind legitimate 101 persoane”.

Astăzi am aflat și că principalul suspect ar fi fost identificat de organele de anchetă, dar nu a fost prins. Pe numele acestuia ar fi fost emis un mandat de aducere la audieri. Când va fi găsit firește va fi și audiat. Până atunci audiați sunt cei care au participat la misiune. Suntem convinși că la final tot polițiștii vor fi sancționați. Că doar așa este în România…

Vasile Dale

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO / VIDEO: Impact violent între un Mercedes de 150.000 de euro și o mașină de teren (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Accident grav spre Băița. Doi încarcerati iar un minor de 15 ani a fost aruncat din masina (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV: SEFUL SECTIEI DE POLITIE 4 RURALA LEORDINA STIA CA SUBALTERNII AU FOST ULTRAGIATI! NU A LUAT NICIO MASURA?!

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.