BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO / TREI VICTIME ÎN BAIA MARE: A intrat cu maşina direct în staţia de autobuz de pe str. V. Lucaciu. A lovit și o mașină aflată în Peco. Şoferul grav rănit (ACTUALIZARE 2)

Un accident rutier s-a produs cu puţin timp în urmă în Baia Mare, pe str. V. Lucaciu. Şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului şi a intrat direct în staţia de autobuz din zona fostei IMMUM. Au rezultat două victime, neîncarcerate.

Cel mai grav rănit este şoferul, un bărbat din Şurdeşti, de 57 de ani, care este resuscitat, fiind în stop cardio respirator, de echipajele de prim ajutor ajunse la locul accidentului.

Atât şoferul, cât şi cealaltă persoană din maşină, de 54 de ani, au fost transportate la spital.

ACTUALIZARE

Mai este un rănit, fiind vorba de un băiat de 13 ani, care se afla în staţia de autobuz. acesta s-a ales cu un traumatism la umăr şi a fost transportat cu ambulanta la spital.

Se pare că şoferului i s-a făcut rău la volan.

ACTUALIZARE – CE SPUNE IPJ MARAMUREŞ

Azi, 10 august, la ora 17.59, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au intervenit la un accident rutier produs pe strada Vasile Lucaciu din municipiu.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 57 de ani din Surdești, în timp ce conducea un autoturism înspre Baia Mare, a ajuns într-o stație peco, unde a acroșat un autoturism care se afla staționat la o pompă de alimentare.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a ricoșat într-un gard, ulterior a pătruns pe contrasens și s-a oprit într-o bancă de așteptare din stația de mijloc de transport în comun.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, a unei pasagere de 54 ani și a unui minor de 13 ani, care se afla în stația de autobuz în calitate de pieton.

Cele trei victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, din cauza stării de sănătate, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

SCRISOARE DESCHISĂ MINISTRULUI EDUCAȚIEI, LIVIU POP – Vă mulțumesc, dl-e Ministru, pentru că mi-ați tăiat salariul cu 300 lei

Vasile Dale

POLIŢIA DE FRONTIERĂ: Operațiunea Comună Terra 2022 – extinsă şi la frontiera cu Ucraina

Redactie

ACTUALIZARE: Pasager resuscitat de un echipaj SMURD după un accident în Baia Mare (video)

Vasile Dale

1 mesaj

Mihai august 10, 2022 at 8:02 pm

Inainte de asta a intrat in petrom si a lovit o masina care astepta sa alimenteze si a distrus gardurile de la petrom de la sensul giratoriu de pe vasile luchaciu apoi a plecat de la locul faptei si s a oprit in statia de autobuz…daca a pierdut controlul nu l pierdea de 2 ori …si in Petrom a intrat cu 100 la ora ..probabil a fost cearta intre cei doi..ca nu poti iesi din petrom si sa mergi inca 200 metrii pe banda ta si sa faci si sensul giratoriu …

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.