BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Baia Mare a devenit ”RAIUL” consumatorilor de substanțe interzise, alcooliștilor, șoferilor inconștienți dar și a băilor răcoritoare în fântânile arteziene

www.vasiledale.ro vă prezintă O COLECȚIE de imagini foto și video surprinse în decursul acestei săptămâni în diferite locuri ale municipiului Baia Mare. Putem spune fără a greși că Baia Mare a devenit ”RAIUL” consumatorilor de substanțe interzise, a alcooliștilor care adorm pe unde apucă, a șoferilor inconștienți care fie parchează unde vor fără ca nimeni să îi deranjeze, fie transformă șofelele din piste de formula 1.

Bd. Bucuerști 161 km/oră, băut la volan – a fugit de poliție

În Baia Mare face fiecare ce dorește, când dorește și unde dorește fără să aibă nicio urmă de respect față de ceilalți locuitori. În Baia Mare, în lipsa unui ștrand, fiecare se răcorește pe unde apucă. Fântânile arteziene sunt preferatele copiilor. Din păcate aceasta este crunta realitate a unui oraș care zi de zi se afundă în mocirlă și devine din ce în ce mai puțin atractiv atât pentru investitori, cât și pentru cei care doresc să investească în imobiliar.

Dar tot răul spre bine. Baia Mare va avea și în acest an ”celebra” Castaniadă. 2,4 milioane de lei vor fi risipite pentru a organiza bâlciul care va da peste cap pentru câteva zile liniștea orașului.



Dar să revenim și să vă prezentăm imaginile promise. Un șofer fără minte a pătruns pe contrasens și s-a oprit pentru a aștepta ”pe cineva”. Puțin i-a păsat că pe sensul opus iar ceilalți participanți la trafic erau vizibil incomodați de manevra inconștientă a celui de la volan mașinii de teren.

Trecem mai departe. ”Municipiul Baia Mare – Respect pentru Bunici”. Inițiativă bună, utilitate ZERO. Zona amenajată pentru cei de vârsta a treia utilizată zi de zi de copii. Firește am spune noi, în lipsa locurilor de joacă moderne pentru copii, băimărenii își aduc micuții să se joace într-o zonă cu mobilierul nou-nouț. Fotografiile sunt elocvente.

Mai departe. Strada Apa Ipătescu din Baia Mare. Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice și-a făcut culcuș la umbra unei mașini de teren, dar și garajului din zonă. Nimeni nu l-a deranjat. După ”un pui” de somn liniștit s-a ridicat și a plecat spre casă liniștit.

In lipsa unui ștrand unde să se răcorească copiii unor băimăreni au luat cu asalt… fântânile arteziene. Preferata copiilor este fântâna din Piața Revoluției din Baia Mare. O fi bine, o fi rău – decideți dumneavoastră.

Ne oprim și la mijloacele de transport în comună ale Urbis Baia Mare, societate comercială aflată în subordinea Primăriei Baia Mare. Multe dintre ele depășite fizic și moral, unele (nu generalizăm) pur și simplu jegoase. Trecem peste toate aceste aspecte, urcăm în autobuz și dăm peste… tineri aflați cel mai probabil sub influența substanțelor interzise dar și a băuturilor alcoolice. Avem și un exemplu elocvent cu imagini foto și video. Credeți că șoferul a luat atitudine? Credeți că sunat la 112 sau la Poliția Locală? Nici poveste. Imaginile de pe tik-tok au devenit virale. O reclamă super faină pentru Baia Mare, orașul de pe ”râul Domnițelor”.

Am mai avea și alte imagini dar le vom prezenta în episodul doi. Pe săptămâna viitoare. Așteptăm imagini de la dumneavoastră pe adresa de email: [email protected] pentru că dumneavoastră faceți știrea!

Te-ar putea interesa si

L-AȚI VĂZUT? O ucraineancă îşi caută fiul care a trecut înot Tisa din Ucraina în România (actualizare)

Redactie

300 de radare fixe vor fi instalate pe drumuri aglomerate din România. Pe ce tronsoane se vor monta

Vasile Dale

FOTO / VIDEO: Un ucrainean a provocat un accident grav la Sighet și a lăsat un cartier întreg în benznă (actualizare)

Redactie

3 mesaje

Cetateanul august 12, 2022 at 1:13 pm

Orasul clar merge in jos . Locuri de munca decente IOC !

Raspunde
Unaoarecare august 13, 2022 at 2:37 am

Numa prostie în Țara asta ! În tot ce înseamnă cultură si cei 7 ani de acasă! Nu mă miră faptul că o ducem așa rău, nu suntem capabili de NIMIC ! Îmi pare rău că spun, dar ne batem joc și de ȚARA în care trăim dar și de noi !

Raspunde
Adrian august 22, 2022 at 6:23 pm

In Baia Mare se vând droguri la Cuprom lângă lic 3 la magazin și poliția nu face nimic.va rog sa va autosesizati

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult