BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV VIDEO: BĂIUȚ – Urmărit de poliție la volanul unei mașini neînmatriculate care transporta material lemnos fără acte

Cititorii noștri ne-au transmis imagini video surprinse pe drumul județean DJ109F din localitatea Băiuț. Acesta ne-a transmis totodată faptul că ”echipajul poliției mergea în spatele unei mașin cu lemne, fără numere, fără lumini și că l-a însoțit până la descărcare în Băiuț”.

Conform informațiilor oficiale furnizate de IPJ Maramureș situația prezentată de cititor este puțin diferită. Echipajul de Poliție a indentificat în trafic un autovehicul care nu avea montate plăcuțe de înmatriculare și transporta material lemnos. Polițiștii i-au efectuat semnale regulamentare pentru a opri, însă șoferul și0a continuat deplarea.

Mașina a fost urmărit până în curtea unui imobil. La volanul mașinii respective se afla un bărbat în vârstă de 53 de ani. Acesta transporta 1,6 mc material lemnos fără a deține acte de proveniență sau transport. A fost sancționat contravențional cu 1.000 de lei iar materialul lemnos a fost confiscat. Totodată s-a întocmit dosar penal pentru punerea în circulație pe drumurile publice sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Te-ar putea interesa si

NEREGULI LA DOUĂ FIRME DIN SĂLIŞTEA DE SUS ŞI GROŞII ŢIBLEŞULUI: Poliţiştii au confiscat peste 200 mc lemn, de 70.000 de lei. Au aplicat sancţiuni contravenţionale de 23.000 de lei

Vasile Dale

INCLUSIV ÎN MARAMUREŞ: PESTE 200 DE PERCHEZIȚII, LA O GRUPARE SPECIALIZATĂ ÎN FALSURI – FOTO

Redactie

CAVNIC: Băutură, scandal, agresiune. Un bărbat reţinut

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult