BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV VIDEO: BĂIUȚ – Urmărit de poliție la volanul unei mașini neînmatriculate care transporta material lemnos fără acte

Cititorii noștri ne-au transmis imagini video surprinse pe drumul județean DJ109F din localitatea Băiuț. Acesta ne-a transmis totodată faptul că ”echipajul poliției mergea în spatele unei mașin cu lemne, fără numere, fără lumini și că l-a însoțit până la descărcare în Băiuț”.

Conform informațiilor oficiale furnizate de IPJ Maramureș situația prezentată de cititor este puțin diferită. Echipajul de Poliție a indentificat în trafic un autovehicul care nu avea montate plăcuțe de înmatriculare și transporta material lemnos. Polițiștii i-au efectuat semnale regulamentare pentru a opri, însă șoferul și0a continuat deplarea.

Mașina a fost urmărit până în curtea unui imobil. La volanul mașinii respective se afla un bărbat în vârstă de 53 de ani. Acesta transporta 1,6 mc material lemnos fără a deține acte de proveniență sau transport. A fost sancționat contravențional cu 1.000 de lei iar materialul lemnos a fost confiscat. Totodată s-a întocmit dosar penal pentru punerea în circulație pe drumurile publice sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Te-ar putea interesa si

A CREZUT CĂ SCAPĂ: Un băimărean a gonit pe străzi cu poliția pe urmele lui

Vasile Dale

TRAGEDIE: O femeie din Ciocotiș a fost accidentată mortal în Păulean pe DN19

Vasile Dale

IMPACT VIOLENT ÎN SATU MARE: Un microbuz din Maramureş s-a ciocnit de un Logan, apoi a spulberat un gard (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.