BREAKING NEWSEvenimentNational

FOTO: Şofer teribilist oprit de polițiști cu 25 de focuri de armă pe drumul Zalău – Cehu Silvaniei. A fost arestat 30 de zile


Soferul în vârsta de 21 de ani care a provocat evenimentele tragice de azi-noapte a fost prezentat în fata instanței, iar la ora 23:40, judecătorii au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor.

Soferul – P. C. Florin este un tânăr in vârsta de 21 de ani din satul Mineu, comuna Salatig.

Totul s-a petrecut noaptea trecută când acesta conducea haotic prin Zalău. Tânărul nu a oprit la semnalele polițiștilor, apoi a vrut sa-i lovească pe aceștia cu mașina, iar ulterior a încercat sa scoată mașina Poliției de pe drum. Polițiștii au tras 25 de cartușe de avertisment in aer, iar ulterior au tras in mașina. Un glonț a intrat prin luneta autoturismului, lovind in spate un pasager care se afla in stare gravă internat la spital in Cluj-Napoca.

Chiar și după tragerea focurilor de arma, tânărul a fugit printr-o pădure de oamenii legii, abandonând mașina. In cele din urma acesta a fost prins.

Tanarul a încercat sa scape cu orice preț de polițiști pentru ca avea o alcoolemie de 0,83 mg/l, nu deținea permis de conducere, iar mașina nu era înmatriculata. Mai mult, acesta a aplicat pe autoturism plăcute cu numere false.

Acum tânărul este cercetat pentru tentativa de omor și este arestat preventiv.

salajulliber.ro

Te-ar putea interesa si

Tripleţii abandonaţi la naştere şi îngrijiţi de două asistente maternale din Baia Mare au ajuns acasă: „Sunt nişte bebeluşi foarte cuminţi. Îi iubim mult”

Redactie

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Maramureșul ”pitoresc” – Femeie din Vișeu bătută de fostul iubit. Fiul și-a bătut mama la Sighet. Soțul și-a bătu nevasta la Ocna Șugatag

Redactie

IMAGINI HALUCINANTE LA BORȘA / ACTUALIZARE: Câine împușcat sub privirile îngrozite ale unui copilaș de 6 ani pe DN18. Ce spun poliţiştii (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.