BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Accident rutier în Baia Sprie, două victime, una încarcerată – ACTUALIZARE

Un accident rutier s-a produs în această dimineaţă pe DJ 184, pe drumul Baia Sprie – Cavnic, transmite ISU Maramureş. Evenimentul rutier a avut loc pe strada Dragos Vodă şi o maşină a ajuns în şanţ. Au rezultat 2 victime (1 incarcerată).

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 16 august, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat de 61 de ani din Groși, cu privire la faptul că, pe D.J. 184, strada Dragoș Vodă din Baia Sprie, a avut loc un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 56 de ani din Groși, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe D.J. 184, din direcția Cavnic spre orașul Baia Sprie, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un podeț de beton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a pasagerei din dreapta față, o femeie de 74 de ani din Groși. Ambele au fost transportate la spitalul din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto nu a putut fi testată alcoolscopic din cauza leziunilor suferite, dar i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Un maramureșean a filmat momentul în care un echipaj de la Poliția Locală l-a abordat pentru că nu purta mască de protecție

Redactie

A MINȚIT – Biciclist lovit de un Lexus înmatriculat în Republica Moldova. Șoferul a fugit și a fost prins în Satu Mare. Totul a fost o minciună (actualizare)

Vasile Dale

CAZĂRI FICTIVE LA SIGHETU MARMAŢIEI: Printre cei implicați se numără și polițiști, polițiști de frontieră și patroni de pensiuni. Dosarul îngropat la Parchetul Sighet

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.