BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Femeie lovită pe o trecere pentru pietoni din Sighetu Marmaţiei – ACTUALIZARE

Un accident de circulație s-a petrecut în dimineața zilei de 17 august a.c. în plin centrul municipiului Sighetu Marmației. Un șofer neatent, aflat la volanul unui autoturism Toyota cu numere de București, în timp ce efectua virajul la stânga a acroșat o femeie ce se afla pe trecerea pentru pietoni, rezultând în rănirea acesteia.

Accidentul s-a produs imediat după ora 9 dimineața.

La fața locului au sosit, pe rând, o ambulanță SAJ, un echipaj al Poliției locale și mai apoi un echipaj de poliție rutieră, care a început ancheta la fața locului.

Femeia accidentată, potrivit martorilor, ar fi o vânzătoare de la un magazin din zonă. Aceasta a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul mun. Sighet pentru acordarea de îngrijiri medicale.

ACTUALIZAREIPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 17 august, în jurul orei 09.00, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe strada Bogdan Vodă din municipiu s-a produs un accident rutier.

În urma deplasării la fața locului și din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 43 de ani din București, aflat la volanul unui autoturism pe strada Bogdan Vodă, a surprins și accidentat o femeie de 53 de ani din Sighetu Marmației, care se afla în calitate de pieton.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VERIFICĂRI: Autovehiculele şcolilor de şoferi, în atenţia poliţiştilor Serviciului Rutier Maramureş

Vasile Dale

Bărbat reținut și încătușat de polițiștii băimăreni, după o urmărire în trafic

Vasile Dale

MĂSURI DE PREVENIRE LA FĂRCAŞA: Acces în primărie restricţionat, dezinfecţie a spaţiilor des frecventate, după ce primarul Stegeran a fost infectat cu Covid-19

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.