BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un șofer beat criță a lovit o mașină și a fugit de poliție. A fost prins în zona Școlii Nr. 21 din Baia Mare

Din păcate străzile din Baia Mare și nu numai sunt tot mai nesigure. Avem și un exemplu elocvent de azinoapte din municipiu, dar și alte patru exemple din Seini, Sighetu Marmației, Săpânța și iar Baia Mare.

Pe strada Bucovinei bărbatul de la volan a lovit un autoturism dar a plecat de la locul faptei, fără să anunțe poliția. Un echipaj al Poliției l-a urmarit și a reușit să îl prindă pe o stradă dintre blocurile din imediata apropiere a Școlii Generale nr. 21 din Baia Mare.

Etilotestul a indicat 0,93 mg/ l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul Județean pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Cinci dosare penale întocmite de polițiști în ultimele 24 de ore pentru infracțiuni rutiere

Cinci dosare penale au fost întocmite de polițiștii băimăreni, sigheteni, cei ai Secției 6 Sarasău, precum și cei din Seini, fiind constatate săvârșirea unor infracțiuni rutiere.

Trei dintre aceștia, cu vârste cuprinse între 38 și 42 de ani din Racșa, Baia Mare și Sighetu Marmației, au fost testați alcoolscopic de către polițiști, rezultând valori de 0,93 și 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celor trei le-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei din sânge.

Un tânăr de 17 ani din Săpânța a fost depistat de polițiști conducând un autoturism în localitatea Săpânța fără a deține permis de conducere, iar pe numele unui alt bărbat de 44 de ani din Baia Mare polițiștii băimăreni au întocmit dosar penal pentru punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Condamnat pentru contrabandă și infracțiuni la regimul circulației rutiere

Ieri, 16 august, polițiștii Postului de Poliție Strîmtura au depistat în localitate un bărbat 30 de ani din comună, pe numele căruia Judecătoria Dragomirești a emis mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat la 3 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea a două infracțiuni de contrabandă și două infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE: SEBASTIAN, un tânăr jandarm din Satu Mare, a decedat la doar 24 de ani

Vasile Dale

INCENDII: Foc de vegetaţie uscată la Vişeu de Sus. 21 incendii în weekend (FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

COMISARUL ȘEF VITEZOMAN – 114 km/oră în localitate: Liviu Grozavu, șeful Anticorupție Maramureș, a rămas fără permis de conducere pentru 3 luni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.