BREAKING NEWSEvenimentImportantNational

Ștrandul Tășnad, destinația ideală pentru concediul în familie. Vezi principalele motive pentru care trebuie să ajungi aici

Planificarea concediilor după apariția unui copil în familie, mai ales în primii lui ani de viață, nu este o sarcină ușoară. Cele mai multe familii preferă să ia cu ei și bunicii, pentru un extra ajutor cu cel mic, astfel că viitoarea locație de concediu trebuie să îndeplinească condițiile a trei generații: copil, părinți și bunici.

Ștrandul termal Tășnad este locul care îndeplinește dorințele oricărei generații când vine vorba de concediu, de relaxare, de distracție și de timp de calitate.

Copiii, indiferent de vârstă, au parte de o varietate de activități specifice lor la Tășnad. Aici vorbim de bazinul destinat lor, de terenul de joacă cu aparate speciale, de terenul de tenis cu piciorul sau de sala de forță în aer liber, dacă sunt copii mai mari, precum și de posibilitatea de a face ture cu bicicleta.



Părinții care nu simt nevoia, încă, a unui tratament cu apă termală, se pot bucura de piscina cu apă rece, pe gustul lor. De asemenea terasele din interiorul și exteriorul ștrandului le oferă porția de distracție pe care și-o pot dori de la un concediu, mai ales atunci când au bunicii aproape, în grija căruia să îl lase pe cel mic câteva ore

Bunicii găsesc de asemenea la Tășnad tot ceea ce își pot dori. Apa termală este nu doar un mod de relaxare ci și un remediu pentru o serie de afecțiuni care vin odată cu vârsta, iar la aceasta se adaugă faptul că în ștrand există umbră, atât naturală cât și artificială, creată de umbrele, dar și terase cu prețuri accesibile la mâncare. O ședință de masaj poate revigora un corp obosit, iar la gimnastica în apă, cei trecuți de prima tinerețe sunt cei mai fideli „clienți”.

La toate acestea se adaugă faptul că din ștrand, pe baza brătării primite la intrare, se poate intra și ieși de câte ori se dorește, fie că e vorba de masa de prânz, fie că cel mic trebuie dus la somn sau chiar și pentru un somn de amiază în cazul adulților. Iar atunci când concediul e mai lung și poate deveni monotonă rutina cazare – ștrand – restaurant – ștrand – cazare, în împrejurimea ștrandului se găsesc o serie de alte activități, cum ar fi bowling, călărie sau pescuit, care pot oferi un plus de savoare sejurului.

Te-ar putea interesa si

SFATURILE POLITIEI: Fiţi atenţi la „prieteniile” online pe care copiii dumneavoastră le întreţin!

Vasile Dale

CAZUL DE SCLAVIE DE LA VIŞEU. CURTEA DE APEL CLUJ: Cetățeanul german și trei maramureșeni rămân în arest preventiv (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

APEL CĂTRE CETĂȚENI – Fetița de 9 ani din Borșa, călcată de camion zilele trecute, are nevoie de sânge

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult