Eveniment

TRAGEDIE ÎN JUDEŢUL VECIN: Un copilaș de doar un an a decedat după ce a fost călcat de o mașină

Tragedie fără margini în comuna Acâș din județul Satu Mare, acolo unde un copilaș, în vârstă de doar un an, a decedat după ce a fost călcat de o mașină. Totul s-a produs în jurul orei 11.30, în cartierul de rromi din comuna Acâș, județul Satu Mare, conform informațiilor PresaSM.

Un echipaja medical de prim-ajutor a încercat să facă tot ce era posibil pentru salvarea micuțului, dar rănile au fost mult prea grave, rezultând decesul victimei.

Potrivit datelor PresaSM, vinovată de producerea tragediei ar fi o tânără, în vârstă de 34 de ani, care s-a aflat la volanul unui autoturism și nu s-a asigurat la pornire.



La fața locului se află și mai multe echipaje ale Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare care efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

”La data de 17 august a.c., în jurul orelor 11.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Acâș, posibil cu victimă.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, o femeie de 34 de ani, domiciliată în Arad, aflându-se la volanul unui autoturism, ar fi pornit de pe loc și ar fi accidentat un minor de 1 an, care s-ar fi aflat pe partea carosabilă.

În urma producerii evenimentului rutier, în ciuda eforturilor depuse de către echipajul de salvare sosit la fața locului, a fost constatat decesul minorului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i prelevate mostre biologice pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii efectuând cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, spune IPJ Satu Mare.

Te-ar putea interesa si

CAVNIC: Băutură, scandal, agresiune. Un bărbat reţinut

Redactie

UN OM RESPONSABIL: Doar câteva momente i-au trebuit unui băimărean să prindă un minor care încerca să sustragă acumulatorii electrici ai unei autoutilitare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Politician, ales al cetățenilor din Cupșeni, prins în FLAGRANT la furat lemn. A luat securea și l-a amenințat pe pădurar

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult