BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: ”Abuzurile continuă la Penitenciarul Baia Mare. De la abuz sexual în formă continuată la presiune și amenințări”

Din informațiile noastre, Horia CHIȘ directorul Penitenciarului Baia Mare, acuzat de săvârșirea infracțiunilor de:

  1. purtare abuzivă în formă continuată,
  2. folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual în formă continuată,
  3. santaj,

de la declanșarea controlului de către ofițerii Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) urmare informațiilor apărute în spațiul public (RECORDER.RO ”Pacea e mai înaltă decât dreptatea. Filosofia unui abuzator de la vârful unei insituții publice”) și până la această dată a exercitat o presiune constantă asupra polițiștilor de penitenciare care au dat declarații împotriva acestuia, fapt dovedit de intrările-ieșirile din Penitenciarul Baia Mare ale lui Horia CHIȘ.

Vă facem cunoscut că Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) dezaprobă orice formă de comportament agresiv fizic sau verbal, santaj, viol, hărțuire sexuală manifestate de către polițiștii de penitenciare.



Solicităm Ministerului Justiției (MJ) și Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) să aibă toleranță ZERO față de aceste cazuri. (Sursa: Cosmin Dorobanțu, www.fsanp.ro).

Asteptăm punctul de vedere al directorului Penitenciarului din Baia Mare pe care îl vom publica imediat. Acesta ne-a asigurat telefonic ca ni-l va trimite.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

PRINSI LA FURAT: DOI TINERI DIN COLTAU SALTATI DE POLITIE IN PADUREA DE PE CENTURA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

SCANDAL ÎN BAIA MARE, ÎN PLINĂ PANDEMIE: Doi băimăreni, însoţiţi de un câine, prinși de polițiștii locali. S-au plimbat jumătate de oraș pentru a-şi cumpăra ceva de băut (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

CICÂRLĂU: Conducea cu o viteză de peste 100 km/h în localitate în timp ce avea permisul suspendat

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult