BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: LIVE – Carambol cu 4 mașini avariate pe DN18 la intare în Sighetu Marmației (ACTUALIZARE)

O cameră de bord amplasată pe mașina unui cititor a suprins LIVE un carambol care s-a petrecut astăzi, în jurul orei 17.00 pe drumul național 18, la intare în municipiul Sighetu Marmației.

Pe imagini se vede clar cum un autoturism era oprit cu intenția de a vira stânga pe un drum lateral. În spatele acestuia s-au oprit șase autoturisme. Șoferul unui autovehicul care circula în aceeași direcție (spre Sighetu Marmației) având alte preocupări la volan (probabil cu telefonul mobil) nu a observat la timp coloana oprită în fața sa și a intrat în ultimul vehicul. Acesta a fost aruncat în alte două autoturisme oprite.

Șoferul vinovat de producerea accidentului rutier va rămâne pieton deoarece permisul de conducere va fi suspendat de polițiștii de la rutieră.

ACTUALIZARE – CE SPUNE IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 20 august, la ora 17.07, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui eveniment rutier pe strada Făget din Sighetu Marmației.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 30 de ani din Ucraina, aflată la volanul unui autoturism, condus din direcția Vadu Izei către Sighetu Marmației, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus în aceeași direcție de deplasare de către un bărbat de 53 de ani din municipiu, fiind proiectat în alt autoturism, condus de un bărbat de 30 de ani din Giulești. Ulterior, acest este proiectat în alt autoturism, la volan aflându-se o femeie de 51 de ani din Sighetu Marmației.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 46 de ani din Sighetu Marmației, pasager în unul dintre autoturisme.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. De asemenea le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FOTO: ”Ghițucă șăful” de la Poliția Locală a băgat capu-n pământ ca struțul! Nicio reacție după ce mașina personală a fost fotografiată pe o parcare rezervată persoanelor cu dizabilități

Vasile Dale

Un tânăr din Maramureș a adus magia din Bali în România. Turişti din toată lumea ajung aici, cuceriţi de resortul modern: „E un loc de vis”

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Traficul prin PTF Sighetu Marmației spre Ucraina (Solotvino) este întrerupt. Probleme la sistemul informatic ucrainean

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.