BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV FOTO: Dilemă la Șomcuta Mare – Copil de 4 ani rănit pe Calea Mireșului. Polițiștii încearcă să afle dacă a fost sau nu lovit de un Audi (ACTUALIZARE)

În aceste momente (ora 21.45) polițiștii din Șomcuta Mare sunt pe strada Calea Mireșului din oraș. Acolo un minor de aproximativ 4-5 ani a suferit leziuni corporale la nivelul feței fiind evaluat de cadrele medicale.

Deocamdată nu se știe dacă a fost lovit sau nu de un autoturism Audi. Din informațiile noastre se pare că ar fi persoane care ar susține că minorul a intenționat să treacă strada, s-ar fi împiedicat iar în cădere s-a lovit cu capul de asfalt.

Șoferul unui autoturism Audi ar fi evitat o tragedie în ultima clipă. Cert este că două echipaje ale Poliției din Șomcuta Mare sunt la fața locului și încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat cu adevărat.

ACTUALIZARE – CE SPUNE IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 20 august, la ora 21.05, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe D.J. 182, strada Mireșului din oraș, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 27 de ani, aflat la volanul unui autoturism, condus dinspre Mireșu Mare, înspre Șomcuta Mare, a surprins și accidentat un minor de 5 ani, aflat în calitate de pieton.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Minorul a fost transportat la spitalul din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Accident pe DN 1C, în faţa şcolii din Şomcuta Mare (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Tragedie la Cavnic – Un barbat a murit în stradă. Cadrele medicale SMURD au încercat în zadar să îl resusciteze

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: DROGUL ZOOBIE LOVEȘTE DIN NOU ÎN BAIA MARE – Adolescent salvat de la moarte de un trecător și echipajul Ambulanței Maramureș (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.