Sport

FOTBAL OLD BOYS, MECI AMICAL: Sport Team Baia Mare – Smart Boys Baia Mare 6-3 (3-2)


După o binemeritată vacanță, echipa Sport Team Baia Mare a reluat meciurile pe teren mare. Vineri, 19 august, pe terenul din Satu Nou de Jos, s-a desfășurat meciul dintre echipa Sport Team și mai noua echipă de fotbal old boys, Smart Boys, apărută la nivelul municipiului Baia Mare.
Această echipă are la activ doar cinci meciuri pe teren mare, însă încet-încet, de la primul meci până la acesta din urmă, a progresat foarte mult, relațiile de joc fiind îmbunătățite considerabil.
În partida de vineri, prima repriză a fost foarte echilibrată, chiar echipa vizitatoare, Smart Boys, reușind să conducă cu 2-1 până în min. 35, când cei de la Sport Team reușesc egalarea și apoi să preia conducerea cu 3-2, doar spre sfârșitul reprizei.
Autorii golurilor în prima parte a jocului au fost: Cristian Bărbos și Ovidiu Dărăban – 2, pentru Sport Team, respectiv Alex Ardelean și Florin Toma, pentru Smart Boys.
În repriză a doua, deși cei care au controlat jocul au fost cei de la Sport Team, în primele 30 minute, cei mai periculoși au fost oaspeții, care au ratat egalarea în două rânduri, însă portarul de la gazde, Dănuț Triff, a scos „in extremis”.
Încet-încet cei de la Smart Boys au cedat fizic, iar echipa Sport Team, fiind mai pragmatică, reușește să mai înscrie de trei ori prin Rareș Pop-Popescu de două ori și din nou prin Cristian Bărbos – min.88 (6-3).
De remarcat că la scorul de 5-2 pentru gazde, echipa vizitatoare reușește să mai înscrie un gol prin antrenorul -jucător Ovidiu Szopka(5-3).
Astfel, meciul se încheie cu scorul de 6-3 în favoarea gazdelor.
A fost un meci disputat, chiar dacă terenul nu a fost în cele mai bune condiții, iar la final echipa Sport Team a acordat tuturor „un aperitiv” și câte o bere.
Echipa Sport Team le urează mult succes celor de la Smart Boys în meciurile viitoare și un bun venit în rândurile echipelor de fotbal old boys.
Arbitraj foarte bun asigurat de Raul Cormoș, Iulia Marchiș și Raul Sepsi.

Echipe:
Sport Team: Dănuț Triff, Florin Frenț, Vasile Terec, Dorin Avram, Marius Cardoș, Virgil Rațiu, Bogdan Țentea, Ionuț Pop, Ovidiu Dărăban, Rareș Pop-Popescu, Ciprian Coste, Daniel Lupuți și Cristian Bărbos. Antrenor Ioan Marchiș.
Smart Boys: Ionuț Cetățean, Răul Nan, Florin Toma, Bogdan Petran, Alexandru Năsui, Bertholt Balog, Alex Ardelean, Călin Farcaș, Nicolae Șpan, Alin Pop, Răul Pop, Laszlo Kulcsar, Ovidiu Szopka. Antrenor Ovidiu Szopka.

Te-ar putea interesa si

FOTBAL. MECI AMICAL: CS Unirea Săsar – Sport Team Baia Mare 2-2 (0-0)

Vasile Dale

FOTBAL OLD BOYS: Revanșă cu o victorie categorică. Fărcașa Old Boys – Sport Team 8-3 (5-2)

Redactie

MINIFOTBAL – Rezultatele din etapa a II-a a Campionatului Țării Chioarului (Șomcuta Mare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult