BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: După ce a paralizat circulația în Hatvan, minirecitalul lui Shaban Regele din Banat a fost spart de Poliția Municipiului Baia Mare

Circulație paralizată astăzi după amiază în cartierul Hatvan din Baia Mare. Sute de oameni s-au adunat pentru a-l vedea LIVE pe Shaban Regele din Banat. Timp de 10-15 minute traficul rutier a fost blocat. Oamenii din trafic dar și locatarii din blocuri au înroșit linia telefonică sunând la 112. Cei care locuiau la peste un kilometru auzeau muzica bubuind și se întrebau ce se întâmplă.

Mai multe echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare au sosit la fața locului. La vederea polițiștilor oamenii s-a împrăștiat în câteva secunde. Conform polițiștilor în zonă a fost o ceremonie de plecare de-acasă spre sala de nuntă a mirilor.

Shaban Regele din Banat este manelistul invitat să întrețină atmosfera. În stradă acesta a susținut un mini-recital în care dedicațiile au curs. La fel și banii (oare plătește cineva taxe și impozite după sumele încasate?). Mini-concertul a fost întrerupt de polițiști iar traficul rutier s-a reluat în zona respectivă.



https://youtube.com/watch?v=cYB5AOUltYU

Te-ar putea interesa si

FOTO – Un adolescent s-a tăiat cu schiurile după ce a căzut pe pârtia Șuior. Record de intervenții pe pârtiile din județ ale salvamontiștilor maramureșeni

Vasile Dale

BILANŢ CORONAVIRUS: Încă un deces în Maramureş, trei cazuri noi faţă de ieri

Redactie

VALEA VASERULUI: Un nou incident în care a fost implicată MOCĂNIȚA. S-au desprins vagoanele

Vasile Dale

3 mesaje

Misu august 21, 2022 at 8:17 pm

xxxsa iasă.

Raspunde
HatvanKetto august 21, 2022 at 8:53 pm

Golani in toata regula.

Raspunde
Adrian august 22, 2022 at 6:34 pm

La combinat se vând legale și stricați tineretul idiotilor

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult