BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: După ce a paralizat circulația în Hatvan, minirecitalul lui Shaban Regele din Banat a fost spart de Poliția Municipiului Baia Mare

Circulație paralizată astăzi după amiază în cartierul Hatvan din Baia Mare. Sute de oameni s-au adunat pentru a-l vedea LIVE pe Shaban Regele din Banat. Timp de 10-15 minute traficul rutier a fost blocat. Oamenii din trafic dar și locatarii din blocuri au înroșit linia telefonică sunând la 112. Cei care locuiau la peste un kilometru auzeau muzica bubuind și se întrebau ce se întâmplă.

Mai multe echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare au sosit la fața locului. La vederea polițiștilor oamenii s-a împrăștiat în câteva secunde. Conform polițiștilor în zonă a fost o ceremonie de plecare de-acasă spre sala de nuntă a mirilor.

Shaban Regele din Banat este manelistul invitat să întrețină atmosfera. În stradă acesta a susținut un mini-recital în care dedicațiile au curs. La fel și banii (oare plătește cineva taxe și impozite după sumele încasate?). Mini-concertul a fost întrerupt de polițiști iar traficul rutier s-a reluat în zona respectivă.

https://youtube.com/watch?v=cYB5AOUltYU

Te-ar putea interesa si

CAPTURĂ IMPRESIONANTĂ: Maramureşean prins în trafic la Satu Mare, având în maşină 500 de pastile de extasy (FOTO)

Vasile Dale

ZI AGLOMERATĂ PENTRU POLIŢIŞTII RUTIERI: ACŢIUNI PE DRUMURILE PUBLICE, DOSARE PENALE, SANCŢIUNI ŞI INTERVENŢII LA ACCIDENTE (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Dr. Vasile Bonaţ este noul manager medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare

Redactie

3 mesaje

Misu august 21, 2022 at 8:17 pm

xxxsa iasă.

Raspunde
HatvanKetto august 21, 2022 at 8:53 pm

Golani in toata regula.

Raspunde
Adrian august 22, 2022 at 6:34 pm

La combinat se vând legale și stricați tineretul idiotilor

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.