BREAKING NEWSImportantTara Chioarului

MIREȘU MARE: Se continuă lucrările pentru racordarea satului Iadăra la rețeaua de distribuție a gazelor naturale

Racordarea la rețeaua de gaz a satului Iadăra a pus probleme deosebite. Proiectul vechi al comunei Mireșu Mare a prevăzut realizarea unei stații noi de gaz pentru secțiunea de conductă care să acopere satele Tulghieș și Iadăra.

Această stație nouă de gaz ar fi însemnat o investiție imensă, ale cărei costuri pe locuitor erau atât de ridicate încât niciodată satul Iadăra n-ar fi beneficiat de racordarea la rețea.

” În loc să așteptăm alocarea de sume imense de la buget pentru o investiție care nu ar fi fost realizată niciodată, am luat decizia de a redimensiona conducta din punct de vedere tehnic, astfel încât să nu mai fie nevoie de o stație de gaz nouă.Ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat cetățenilor de lucrările necesare pentru racordarea la rețeaua de gaze naturale. Am fost nevoiți să facem izolații noi, să înlocuim părți din conductele mai vechi sau chiar să realizăm variante de ocolire. Spre exemplu, pe măsură ce înaintam cu lucrările am constatat că o firmă a pus stâlpi noi de curent electric fără să țină cont că acolo este o conductă de gaz.

Prin urmare, am fost nevoiți să realizăm variante ocolitoare pentru rețeaua de distribuție a gazelor naturale, care au însemnat un efort suplimentar de timp și bani” a transmis Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare.

Te-ar putea interesa si

EDITORIAL: Am pariat pe Lupul Singuratic! Am avut dreptate! L-a trimis pe Zetea acasă!

Redactie

ȘPAGA DE LA SPR MARAMUREȘ: Polițiști condamnați prin acorduri de recunoaștere a vinovăției pentru infracțiuni de corupție. Vor munci în folosul comunității

Redactie

CJ MARAMUREŞ: ANUNŢ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult