BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un consilier județean este acuzat de un localnic din Moisei că l-ar fi amenințat și înjurat în fața fetiței lui de 7 ani

Incident grav petrecut la Moisei unde un localnic susține că a fost înjurat și amenințat de un consilier județean sub privirile fiicei lui în vârstă de 7 ani dar și sub privirile soției.

Localnicul susține că totul ar fi pornit după ce a sesizat faptul că mai mulți copaci de pe terenul lui au fost tăiați fără ca nimeni să îi ceară acceptul. Copacii ar fi fost tăiați abuziv pentru a se face un drum în zona Preluca Boticului sub Măgura. Bărbatul susține că acest drum ar fi fost făcut cu acordul administrației publice locale, a primarului, a consilierului județean dar și a unui alt angajat al Primăriei Moisei în sectorul Salubritate.

”Am depus reclamație la Parchet dar și la Poliția Moisei pentru că îmi este frică. A trecut o lună de zile și nimeni nu a venit să constate cum s-au tăiat ilegal lemnul de pe terenul meu. La câteva zile după ce am făcut sesizările consilierul județean și angajatul Primăriei au venit la mine la serviciu și m-au abuzat, m-au înjurat și m-au amenințat. Toate acestea în fața fetiței mele de 7 ani și a soției. Acum trebuie să merg la psiholog cu fetița pentru că se trezește noaptea și plânge” ne-a scris bărbatul din Moisei.

Dacă persoanele vizate se simt lezate și doresc să își expună punctul de vedere despre aceste acuzații îl așteptăm pe adresa de email [email protected]. Îl vom publica în cadrul acestui articol.

în actualizare

Te-ar putea interesa si

ORDINE ŞI SIGURANŢĂ: 64 de misiuni, 200 de persoane verificate, sancţiuni de peste 130.000 lei

Vasile Dale

IMAGINI REVOLTATOARE IN BAIA MARE: Un cal este lovit fara mila si pus să tragă un stâlp din beton (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Raed Arafat, ordin de recrutare pentru rezidenţi și studenţii din anul 4 la Medicină

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.