BREAKING NEWSImportant

ANUNŢ AJOFM: CURS GRATUIT DE PATISER ÎN BAIA MARE

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș organizează în perioada următoare în municipiul Baia Mare un curs de PATISER destinat tinerilor NEETs (persoane cu vârsta cuprinsă între 16 și 29 ani, care nu au un loc de muncă și nu urmează o formă de învățământ sau de pregătire profesională).
Programul de formare profesională este gratuit, durează 360 de ore (120 de ore teorie și 240 de ore practică), iar la absolvire tinerii primesc un certificat recunoscut la nivel european și o subvenție de până la 1800 lei.
Tinerii vor fi pregătiți la modulul de practică de către lectorul Ștefania Ungureanu Bujor, absolventă a cursului de cofetar – patiser al ICEP HOTEL SCHOOL – Școala Internațională de Management al Ospitalității.
Formatorul își propune să transforme acest curs de calificare într-o călătorie pe tărâmul gusturilor în care tinerii cursanți vor învăța să prepare cele mai savuroase produse de patiserie, fie ele dulci sau sărate , vor descoperi combinații inedite și își vor depăși limitele într-un cadru profesionist, dar prietenos și plin de bună-dispoziție.
Persoanele interesate de programul de formare profesională se pot preînregistra la https://bit.ly/3A5kxKr și pot solicita mai multe informații la numerele de telefon: 0747.561.246, 0783.001.127, 0783.001.128 sau la sediul AJOFM Maramureș din Baia Mare, str. Hortensiei nr 1A.
Cursul se derulează în cadrul Proiectului ”Pregătit pentru viitor”, cod MySMIS 150110, implementat de AJOFM Maramureș împreună cu partenerii săi.

Te-ar putea interesa si

FOCURI DE AVERTISMENT: Țigări de peste 52.000 lei, confiscate la Valea Vişeului

Redactie

Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” aniversează 50 de ani de viață pentru viață

Redactie

FOTO: EVENIMENTE 112 – Accidente în Baia Mare și Ardusat. Incendiu în Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult