BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Un bărbat din Borșa posibil sub influența substanțelor interzise ar fi încercat să se sinucidă în scara unui bloc (ACTUALIZARE)

Incident grav în weekend la Borșa. Un bărbat în vârstă de 29 de ani la ora 5 dimineața a pătruns în scara unui bloc de pe strada Aleea Tineretului din Borșa. Avea în mână un cuțit cu care a început să se taie. Scara blocului a fost umplută de sânge

Locatarii din bloc au fost treziți din somn de urletele și strigătele individului. Aceștia au cerut ajutor la 112. Echipajele poliției au venit imediat la fața locului și l-au imobilizat pe bărbat. Cum nu era coerent în exprimare (posibil fiind sub influența băuturilor alcoolice dar și a unor substanțe interzise) a fost preluat de un echipaj medical care l-a transportat la Secția Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Borșeanul a rămas internat pe secția amintită. Polițiștii încearcă să stabilească dacă în acest caz a fost vorba despre o tentativă de suicid.



ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

La data de 19 august, în jurul orei 05.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe scara unui imobil de pe strada Tineretului o persoană tulburară ordinea și liniștea publică.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 29 de ani din județul Alba, care avea un cuțit în mână, iar pe corp prezenta multiple plăgi.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Borșa în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar, ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul din Sighetu Marmației, în vederea efectuării unor investigații de specialitate.

Te-ar putea interesa si

Ordine de protecție provizorii emise de polițiști pe numele a trei maramureşeni violenţi

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Accident cu patru mașini implicate la Ruscova. O victimă încarcerată (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

REVOLTA UNUI CAMPION MONDIAL: Copiii obligați să asculte IMNUL SECUIESC la Campionatul Național de Înot de la Miercurea Ciuc (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult