BREAKING NEWSEveniment

L-AȚI VĂZUT? Un tânăr de 27 de ani a dispărut de la stâna la care lucra

La data de 18 august a.c., polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie de 47 de ani din sat Bușag despre faptul că, în noaptea de 04 spre 05 iulie, fiul acesteia SILIAN NICOLAE VLĂDUȚ, în vârstă de 27 de ani din județul Vaslui, a plecat voluntar de la o stână unde lucra în calitate de cioban din județul Satu Mare, fără a se putea stabili locația unde se află în prezent.

Semnalmente: înălțime 180 cm, atletic, greutate 78 kg, păr blond, tuns scurt, ochi căprui, având o cicatrice pe brațul stâng în zona cotului și o altă cicatrice în zona capului pe partea parietală, mers gârbovit.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Te-ar putea interesa si

INTERVENŢII: Trei incendii în două zile pentru pompierii maramureşeni

Redactie

FOTO/VIDEO: Pompierii militari din zona Borșa – Vișeu au o autospecială nouă de intervenție la incendiile de pădure

Vasile Dale

34 de permise reținute într-o acțiune cascadă a polițiștilor rutieri

Redactie

1 mesaj

nelu+buzura august 23, 2022 at 8:30 am

Ceea ce nu inteleg cum e posibil sa anunti o disparitie dupa un timp indelungat ???, cind este vorba de o disparitie asa ca aceasta trebuie anuntat imidiat chiar prin 112 ar trebui sa fie ,tinind cont ca la o stina trebuie permanent un om in loc ,deobicei cei care pleaca pe acasa anunta patronul pentru a putea fi inlocuit, acum dupa un asa timp lung cine isi aminteste daca la vazut sau nu??? TIMPUL DE LA DISPARITIE ESTE PREA LUNG !!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.