BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: Dezastru lăsat de furtună în Sighetu Marmaţiei. Intervin pompierii

Prăpăd a făcut furtuna abătută azi asupra judeţului. În cartierul Nucului din Sighetu Marmației o parte din acoperișul unui bloc a fost luat de vânt și aruncat peste mașinile parcate. Tot în Sighetu Marmaţiei un copac a căzut pe carosabil. Pompierii intervin la această oră pentru degajarea copacului căzut pe carosabil, dar şi la degajarea tablei desprinse de pe acoperis, cazuta pe consolă, pe str. George Cosbuc, nr.38.

Citeşte şi



Te-ar putea interesa si

NU SE VOR MAJORA TARIFELE LA SIGHET: Acord între consilierii locali privind rezolvarea problemei colectării gunoiului

Redactie

EXCLUSIV FOTO: L-AU OMORÂT – Asistentul medical din Vișeu de Sus a murit răpus de COVID. ”E haos la DSP”, spunea în ultima discuție cu presa. Va plăti cineva?

Redactie

DOUĂ ACCIDENTE IDENTICE: Doi șoferi și-au avariat mașinile în sensul giratoriu de pe str. V. Lucaciu (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

2 mesaje

Ion august 23, 2022 at 5:01 pm

„Cele mai noi stiri le gasesti aici! Vrei sa ne dai un pont? Ai o stire? Scrie-ne pe adresa de contact si in cel mai scurt timp vom lua legatura cu tine. Site-ul vasiledale.ro este in administrarea SC Actual Studio Production SRL . Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al vasiledale.ro”

Dumneavoastra de ce nu respectati propriile principii? Macar specificati sursa pozelor, nu vi le insusiti cu logoul propriu!

Raspunde
Vasile Dale august 23, 2022 at 8:03 pm

Multumim pentru sesizare. Remediem de îndata. Ce ne-ați trimis dvs face referire la site. Fotografiile fiind publicate pe facebook nu mai aparțin celui care le-a postat. Citiți legislația. Oricum noi vom pune numele celui care le-a urcat pe facebook. Așa e firesc. Așa cum am făcut și la știrea precedentă din Sighetu Marmației. Ne cerem scuze pentru că din grabă am omis acest lucru.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult