BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO EXCLUSIV – În drum spre intervenție, o autospecială a pompierilor din Borșa a ajuns într-un șanț, Mergeau să ajute localnicii cărora le-au fost inundate subsolurile

Furtuna a creat mari probleme în orașul maramureșean Borșa. Acolo aproximativ 14 curți au fost inundate, dar și mai multe subsoluri ale unor imobile. Totodată zeci de kilometri de străzi au fost măturate de torenții de apă veniți din munți.

Pompierii militari din Borșa au fost solicitați să intervină pentru a scoata apa din beciurile unor case din zona Repedea. O autospecială a pompierilor s-a deplasat pentru a ajunga oamenilor doar că la un moment dat a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un șanț.

Din fericire niciunul dintre militarii aflați în autospecială nu a fost răniți. Conform surselor noastre un echipaj al Poliției Borșa a venit la fața locului și a cercetat evenimentul rutier. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Autospeciala a fost scoasă din șanț și a fost retrimisă la sediul subunității Borșa. Pentru a scoate apa din subsolurile caselor oamenilor a fost trimisă o altă autospecială.



CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Două victime în urma unui accident rutier la Borşa – actualizare

Redactie

Daniel Buda: Vocea fermierilor în Parlamentul European

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Incendiu de pădure lângă Târgu Auto din Baia Mare

Vasile Dale

1 mesaj

5533 august 27, 2022 at 3:51 am

Pai daca se taie pădurile la greu , normal că munți nu mai absorb apa și vine la vale ,!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult