BREAKING NEWSNationalRecomandate

SATU MARE: Captură uriaşă de ţigări de contrabandă provenite de la reţelele din Maramureş. Ar fi vorba despre două autoutilitare şi circa un milion de ţigarete (ACTUALIZARE)

Captură uriașă de țigări de contrabandă în județul Satu Mare. Totul s-a întâmplat în această dimineață, pe Drumul Național 19, pe raza localității Doba din județul Satu Mare, conform informațiilor PresaSM.

Surse avizate au precizat că ar fi vorba despre două autoutilitare pline cu țigări de contrabandă, provenite de la rețelele din județul Maramureș, cu scopul de a fi comercializate pe raza județului Satu Mare.

În acțiune au fost implicați circa 15 polițiști, fiind nevoie de instituirea unui baraj rutier pentru a oprit caravana contrabandiștilor.

Potrivit datelor PresaSM, ar fi vorba despre circa un milion de țigări de contrabandă. Biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție nu a fost abilitat să ofere nicio informație legată de această acțiune.

Acțiunea ar fi fost desfășurată de către Serviciul Poliției Economice, Poliția Rutieră și Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare.

Sursa PresaSM

ACTUALIZARE

La data de 24 august a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Satu Mare, împreună cu Poliția municipiului Satu Mare – Biroul de Ordine Publică, au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant delict a 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 43 de ani, toți domiciliați în județul Maramureș, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de contrabandă în formă asimilată.

Astfel, pe Drumul Național 19, polițiștii i-au identificat pe cei trei bărbați, care conduceau autovehicule înmatriculate în România, Bulgaria, respectiv Republica Cehă.

În urma efectuării de verificări asupra autovehiculelor, au fost descoperite 1.100.000 de țigarete, care nu prezentau timbre fiscale emise de autoritățile din România.

Cele trei autovehicule și țigaretele au fost indisponibilizate, cuantumul prejudiciului cauzat bugetului de stat urmând a fi stabilit de către Autoritatea Vamală.

Totodată, au fost efectuate 4 percheziții, în județele Maramureș și Bihor, iar într-una dintre locații au fost descoperite peste 120.000 de țigarete, ce au fost indisponibilizate.

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale și luării măsurilor legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

INTERVIN SALVAMONTIŞTII: Un turist ceh, rănit într-un accident cu motocross-ul în zona Vf. Prislop – foto

Redactie

SCENE INCREDIBILE CU POLIȚIȘTI / ACTUALIZARE: A fost nevoie de întăriri pentru a imobiliza un elev în curtea unui liceu din Baia Mare (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent la Hideaga între un BMW și un microbuz cu 8 călători. Sunt victime (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.