BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Căruţaş spulberat de o camionetă la Teceu (actualizare)

Un eveniment rutier a avut loc aseară, în jurul orei 21.30 pe DN 19 în Teceu Mic. Conform primelor informaţii şoferul unei autoutilitare nu a observat că pe sensul său de mers circulă o căruţă semnalizată cu o vestă reflectorizantă. Nu a mai putut evita impactul. Căruţaşul a fost aruncat din căruţă pe partea carosabilă.

El a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei. Poliţiştii i-au testat cei doi, în ambele cazuri rezultatul a fost negativ. Medicii veterinari trebuie să stabiliească dacă unul dintre cei doi cai răniţi va fi eutanasiat sau nu.

ACTUALIZARE: IPJ Maramureș

Aseară, la ora 21.31, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe D.N. 19, la ieșirea din satul Teceu Mic, comuna Remeți, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 19 ani din Satu Mare, aflat la volanul unei autoutilitare, condusă din direcția Sighetu Marmației, a intrat în coliziune cu o căruță, condusă de către un bărbat de 64 de ani din Teceu Mic. După impactul cu căruța, conducătorul autoutilitarei a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 52 de ani din Certeze.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului căruței, care a fost transportat la Spitalul Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei trei bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

POIENILE IZEI: Bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și complicitate la comiterea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale

Redactie

VIDEO: IREAL – 4 foști directori de școli au dat în judecată 130 de actuali directori din Maramureș, dar și Inspectoratul Școlar

Vasile Dale

TĂUŢII DE SUS: Copil lovit de mașină. Șoferul a părăsit locul accidentului – ACTUALIZARE

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.