BREAKING NEWSRecomandate

BAIA SPRIE: VIDEO – Tânăr drogat găsit de o femeie căzut în zona Lacului Albastru. Este în convulsii, abia a fost imobilizat

O nouă intervenție a Salvamont Maramureș. Un apel la 112 a anunțat faptul că a fost găsit în zona Lacului Albastru (Baia Sprie) un tânăr căzut. Persoana aflată în drumeție a spus că tânărul prezintă convulsii. Mai mult, apelanta susține că tânărul ar fi consumat droguri conform celor spuse din alți tineri din anturajul acestuia.

Salvatorii montani au pornit spre locul indicat, acesta fiind într-o zonă greu accesibilă. Ținând cont că echipajul salvamont se va deplasa fără a avea prioritate în trafic.

ACTUALIZARE

Salvatorii montani împreună cu un echipaj al Ambulanței au ajuns la victimă. Aceasta era inconștientă. Medicii au început manevrele impuse în acest caz. Datorită stării în care se afla tânărul a devenit agresiv și necooperant. A fost solicitat încă un echipaj al Salvamont în sprijin. Într-un final acesta a fost imobilizat și transportat spre echipajul SMURD care l-a dus la spitalul din Baia Mare.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

JANDARMERIA MARAMUREȘ: 13 viitori jandarmi în stagiu de practică

Vasile Dale

Trei strategii majore pentru județul Maramureș, în procedură de licitație

Vasile Dale

SARASĂU: Un bărbat şi-a bătut copilul şi soţia, ameninţându-i că îi omoară

Redactie

1 mesaj

Gheorghe august 30, 2022 at 9:44 pm

El este moldovean Șuiu Ion se numește noi îl căutăm de o săptămână spuneți va rugam unde se afla el a primit bătaie cu 2 luni in urmă și ceva nu are tinere de minte va rugam sa ne anunțați unde se află să-l luăm acasă va rugam mult

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.