Important

VACANŢĂ ÎN SIGURANŢĂ: Dialog între poliţişti şi elevii aflaţi în tabăra de la Copanic Mănăştur

La data de 25 august, polițiștii Biroului Siguranța Școlară s-au întâlnit cu elevii olimpici la limbi moderne, care se bucură pe perioada vacanței, în tabăra de vară organizată la Pensiunea Valea Sireului din Copalnic Mănăștur.

A fost un prilej bun pentru a fi discutate într-o manieră interactivă aspecte referitoare la răspunderea penală și contravențională a minorilor, a modalităților prin care pot rămâne în siguranță în spațiul online, fiind totodată reamintite recomandările care trebuie respectate pentru a nu deveni victime ale unor infracțiuni.

Pe această cale, tinerilor li s-a vorbit despre pericolele care stau în spatele consumului de substanțe interzise, fiindu-le oferite recomandări cu privire la alegerea unor alternative de viață sănătoasă.

Te-ar putea interesa si

MĂSURI DE PRECAUŢIE IMPUSE DE CJSU: Lacăt pe mall-uri. Magazinele alimentare şi farmaciile din incintă rămân deschise

Vasile Dale

Brian Cristian, deputat USRPLUS: “Ministerul Tineretului și Sportului trebuie să verifice imediat activitatea Complexului Sportiv Lascăr Pană!”

Vasile Dale

Consiliul Județean Maramureș participă la proiectul internațional ”Trimarium” – pentru acțiuni educaționale în domeniul istoriei, geografiei și diplomației în Europa Centrală

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.