Important

Activitate informativ-preventivă desfășurată în satul Trestia

La data de 25 august, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară, au continuat activitățile preventive desfășurate în perioada vacanței școlare, și s-au deplasat în comuna Cernești, satul Trestia, unde la Căminul Cultural din localitate, s-a organizat o tabără de vară de către Asociația Centrul de Cercetare a Universității de Nord Baia Mare în parteneriat cu Asociația vis Juventul.

La activitate au participat elevi din localitate și împrejurimi, fiind discutate aspecte referitoare la consumul de droguri și alte substanțe interzise. Cei prezenți au aflat ce efecte produc drogurile asupra corpului uman, atât din punct de vedere psihic dar și fizic. De asemenea, au fost discutate aspecte referitoare la conduita pe care trebuie sa o aibă elevii în cadrul școlii, și s-a insistat foarte mult referitor la faptele ce pot fi comise în unitățile de învățământ, îndeosebi cele cu violență, copiii aflând ce trebuie să facă când sunt victime sau martori la acte de violență.

La sfârșitul activității, elevii au adresat întrebări polițiștilor cu privire la cele discutate, dar și referitor la modul în care poliția își desfășoară activitatea, primind răspunsuri fiecare în parte.

Te-ar putea interesa si

Acțiune a polițiștilor Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Serviciului de Ordine Publică

Redactie

FOTO: Copiii băimăreni, familiarizaţi cu atribuţiilor poliţiştilor, în orăşelul copiilor din parcul Regina Maria

Redactie

Întâlnire de lucru la Ambasada Republicii Populare Chineze în România

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.