BREAKING NEWSEvenimentNational

GALERIE FOTO: Tragedie în județul vecin. Soț și soție morți într-un groaznic accident rutier

Un bărbat în vârstă de 57 de ani şi o femeie în vârstă de 54 de ani au decedat în urma unui groaznic accident rutier, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un cap de pod între localităţile Poarta Sălajului şi Românaşi


În această dimineaţă, pe Drumul European E 81 a avut loc un grav accident de circulaţie. Evenimentul s-a produs între localităţile Poarta Sălajului şi Românaşi, când un autoturism a intrat într-un cap de pod.

Din primele informaţii, se pare că un bărbat, aflat la volanul autoturismului ar fi pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-un cap de pod. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a şoferului, în timp ce o femeie, aflată pe scaunul din dreapta, a decedat pe loc.

Personalul medical prezent la faţa locului a început resuscitarea bărbatului, iar la faţa locului a ajuns şi elicopterul SMURD de la Jibou.

Însă, din păcate, eforturile medicilor au fost în zadar şi nu au putut decât să declare decesul şoferului.

Cei doi sunt din Cluj-Napoca, bărbatul avea 57 de ani, în timp ce femeia avea 54 de ani. Cei doi erau căsătoriţi.

“În urmă cu puţin timp, Punctul de Lucru Sânmihaiu Almaşului a fost solicitat să intervină la un eveniment care a avut loc între loc. Poarta Sălajului şi Românaşi. A fost implicat un autoturism care a intrat într-un cap de pod, iar 2 persoane au rămas încarcerate. În sprijin au intervenit un echipaj de la Detaşamentul Zalău şi elicopterul SMURD din cadrul Punctului de Operare Aeromedical Jibou. Cele 2 persoane au fost extrase şi găsite inconştiente (în stop cardiorespirator), echipajele medicale au executat manevrele de resuscitare a victimelor. Din nefericire, cele 2 victime (de sex masculin şi de sex femimin) nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi au fost declarate decedate”, a menţionat Lucian Jacodi – purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Sursa text și foto: www.sportulsălăjean.ro.

Te-ar putea interesa si

SATU MARE: Captură uriaşă de ţigări de contrabandă provenite de la reţelele din Maramureş. Ar fi vorba despre două autoutilitare şi circa un milion de ţigarete (ACTUALIZARE)

Redactie

ÎN PRIMĂ INSTANȚĂ: 3 ani de închisoare și daune de peste 1,3 milioane euro pentru șoferul BMW-ului care a ucis o tânără în stația de autobuz de la Vivo Mall Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO DOCUMENT: Padurari de la OS Vișeu cercetați disciplinar! În vizor este și DREZINA RĂSTURNATĂ

Vasile Dale

1 mesaj

marius august 31, 2022 at 2:03 pm

Viteza …ca sa prinda un loc in Cer !!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.