BREAKING NEWSEveniment

ACŢIUNE PE ŞOSELE: În Baia Sprie poliţiştii au descoperit droguri în maşina unor tineri

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu un echipaj chinotehnic, au acționat pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse din tutun și a actelor de comerț ilicit, precum şi în scopul descurajării elementelor infracţionale prin asigurarea vizibilităţii organelor de poliţie în zonele de risc criminogen, pe principalele rute de tranzit din județul Maramureș.

Astfel, pe D.N. 18, în Baia Sprie, au oprit pentru control un autoturism, condus de o tânără de 22 de ani, avându-l ca pasager pe un alt tânăr de 23 de ani din județul Bistrița Năsăud. Polițiștii au identificat asupra sa un grinder și o pungă din material plastic, în interiorul căreia se afla o substanţă vegetală uscată de culoare verde-oliv cu miros înţepător.

Substanțele, împreună cu dispozitivul de mărunţire, au fost ridicate, ambalate și sigilate și transmise către Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș în vederea continuării cercetărilor, existând suspiciunea săvârşirii unor fapte penale incriminate de Leg. 143/2000, art. 4, alin. 1.

Activităţile desfăşurate au beneficiat de sprijinul polițiștilor din Baia Sprie şi tehnicianului criminalist din cadrul Serviciului Criminalistic.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Sediul Poliției Borșa reabilitate cu bani europeni. Cum va arăta?

Vasile Dale

VIDEO: Accident mortal în judeţul Satu Mare, implicat un autoturism din Ucraina, care era în drum spre Petea din Sighet (ACTUALIZARE)

Redactie

URMARE ARTICOL AGRESIUNE BORȘA: Incredibil – Ne amenință cu raportarea la Facebook și Youtube!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.