BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV: Percheziții la Finteușu Mic – 4 tâlhari periculoși au fost arestați preventiv. Au drogat victima, au jefuit-o și au abandonat-o într-o pădure de lângă Băița (video)

Au fost percheziții în weekend la Finteușu Mic (comuna Satulung). Acest lucru s-a întâmplat după ce 4 tâlhari au luat un bărbat la ocazie și l-au tâlhărit.

Metoda este pur și simplu preluată din filmele thriller americane. Și-au ales victima, i-au dat să consume alcool, au adormit-o, au tâlhărit-o apoi au abandonat-o într-o pădure.

Dar cu detalii înfiorătoare și fotografii vom reveni în scurt timp

Ce spune poliția

În fapt, în seara de 9 august, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie de 36 de ani, cu privire la faptul că, în seara de 05 august, în jurul orei 21.00, soțul acesteia ar fi fost drogat de alte persoane, acesta trezindu-se următoarea zi fără bunurile sale personale.

Din declarațiile apelantului și reclamantului în vârstă de 29 de ani din Cicârlău, a reieșit faptul că, în timp ce se afla pe bulevardul Traian din municipiu, ar fi fost abordat de un bărbat necunoscut, care l-a convins să urce într-un autoturism, la volan aflându-se o femeie și pe bancheta din spate încă alte trei persoane necunoscute de diferite vârste. Persoana vătămată a urcat pe locul din față al autoturismului.

Ulterior, toți s-ar fi deplasat la un imobil în comuna Satulung, unde ar fi consumat băuturi alcoolice. Bărbatul de 29 de ani a reclamat faptul că, din momentul consumului de alcool, nu își mai amintește nimic și s-ar fi trezit a doua zi într-un loc necunoscut, respectiv în pădurea din Băița, fără bunurile personale. Ajungând la domiciliu, a constatat faptul că i-au fost sustrași din locul unde își ținea banii suma de 1.000 de euro.

În continuare cercetărilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, cu sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca au fost identificate cinci persoane bănuite de comiterea faptelor, fiind vorba de două femei de 17 și 35 de ani, respectiv trei bărbați de 21,37 și 47 de ani, toți din Satulung. Ieri, 01 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat patru percheziții domiciliare la posibilele adrese folosite de cele cinci persoane, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe bunuri și, de asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism.

Față de patru persoane a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș, urmând să fie prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă. Astăzi, 02 septembrie, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile asupra acestora.

Cine sunt infractorii?

KEREKEŞ G. CARMEN NICOLETAInculpat
KEREKEŞ A. MARIAN VASILEInculpat
ŞIMONCA N. MARCU DANIELInculpat
CHERAR N. LENUŢA PETRUŢAInculpat

Ce spune instanța?

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 3479/P/2022 din data de 02.09.2022 şi, în consecinţă:

În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului: K. C. N., , pe o durată de 30 zile, începând cu data de 02.09.2022 până în 01.10.2022 inclusiv, cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de art. 233, ?i art. 234 alin. 1, lit. a, d şi f din Codul penal cu aplicarea art. 77, lit. a și d, din Codul penal și art. 41, alin. 1 din Codul pena;

, K. M. V., , pe o durată de 30 zile, începând cu data de 02.09.2022 până în 01.10.2022 inclusiv, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de art. 233, și art. 234 alin. 1, lit. a, d şi f din Codul penal cu aplicarea art. 77, lit. a și d, din Codul penal;

M. D., pe o durată de 30 zile, începând cu data de 02.09.2022 până în 01.10.2022 inclusiv, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de art. 233, ?i art. 234 alin. 1, lit. a, d şi f din Codul penal cu aplicarea art. 77, lit. a ?i d, din Codul penal;

C. L. P., , pe o durată de 30 zile, începând cu data de 02.09.2022 până în 01.10.2022 inclusiv, cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de art. 233, ?i art. 234 alin. 1, lit. a, d şi f din Codul penal cu aplicarea art. 77, lit. a și d, din Codul penal, cu aplic. art. 113 alin. (3) Cp .

Respinge solicitarea inculpaţilor K. C. N., K. M. V. şi C.L..P. prin apărători, de a se dispune împotriva lor măsura preventivă a arestului la domiciliu. Respinge solicitarea inculpatului Ş. M. D., prin apărător, de a se dispune împotriva lui măsura preventivă a controlului judiciar sau a arestului la domiciliu.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT PE strada Victoriei din Baia Mare: A ajuns cu maşina în stâlp (FOTO)

Redactie

INCENDIU VIOLENT: Flăcările au distrus complet o casă în Cavnic (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV / BĂTAIE: Ca-n Caragiale: Procurorii băimăreni au reţinut victima, iar agresorul este liber ”ca pasărea cerului”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.