Important

Podium pentru pompierii maramureşeni la concursul internațional “Scări”, organizat la Satu Mare

Ieri, la Palatul Administrativ din municipiul Satu Mare s-a desfășurat ediția a IX-a a concursului internațional “Scări”, concurs dedicat sărbătoririi Zilei de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România.
Competiția organizată de ISU Someş Satu Mare are ca obiectiv fundamental dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și a deprinderilor specifice necesare intervenției în situații de urgență la clădirile înalte.
Competiția a constat în urcarea până la etajul 10 al unei clădiri, pe scările interioare, individual sau o echipă formată din 2 servanți, echipați pentru intervenție și cu diferite accesorii.
Proba de concurs s-a desfășurat pe trei grupe de vârstă, atât la individual cât și pe echipe, după cum urmează: -30 de ani, 30-40 de ani și +40 de ani.
La startul competiției s-au aliniat 15 loturi de la nivel național, ale inspectoratelor județene pentru situații de urgență din: Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Arad, Caraș-Severin, București-Ilfov, Constanța, Tulcea, Alba, Sibiu, Suceava, Botoșani și Timișoara.

Din cadrul I.S.U. Maramureș au participat: plt. adj. Jureschi Lucian, plt. adj. Bâtea Călin Ilie, plt. Samoilă Claudiu, soldat Nicoară Ioan soldat Rad Iulian și soldat Nicoară Daniel. Soldat Rad Iulian și soldat Nicoară Daniel au obținut un loc pe podium, locul III, în proba pe echipe.
Felicitări tuturor!

Te-ar putea interesa si

Deputatul Adrian Todoran: Rămânem uniți în jurul valorilor pe care le avem!

Vasile Dale

Top 10 cele mai populare esports

Vasile Dale

DE STRAJĂ MUNȚILOR: Două decenii de la înființarea în cadrul Jandarmeriei Române a primei structuri montane

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult