BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Impact între două autoutilitare într-o intersecție din Călinești

Ieri, 02 septembrie, la ora 17.57, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către un tânăr de 22 de ani din Ilfov, cu privire la faptul că, în localitatea Călinești s-a produs un accident rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în jurul orei 16.00, un bărbat de 45 de ani din Cupșeni, a condus o autoutilitară pe D.J. 185, dinspre Ocna Șugatag înspre Călinești, iar când a ajuns în intersecția cu D.J. 186 Călinești, a pătruns în intersecție, cu intenția de a vira spre stânga, moment în care a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de apelant, pe drumul cu prioritate.

Cei doi conducători auto au încheiat actul de constatare amiabilă, după care, șoferul de 45 de ani a plecat de la fața locului, iar apelantul a rămas să aștepte un trailer, timp în care, după aproximativ 2 ore, a resimțit dureri în urma accidentului rutier, motiv pentru care a apelat S.N.U.A.U. 112 solicitând o ambulanță, fiind preluat de către un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul de 45 de ani a fost contactat telefonic, iar acesta s-a prezentat la fața locului, unde cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cauze.

Totodată, șoferilor le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabiliri concentrației de alcool în sânge.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

IARĂȘI VINE: Cod galben de instabilitate atmosferică în întreg județul. Se așteaptă 60 l/mp

Vasile Dale

INFRACŢIUNI RUTIERE: A încercat să fugă de poliţia din Baia Mare pentru că nu avea permis de conducere

Vasile Dale

EXCLUSIV – NU VOR PRIMI AUTORIZAȚIE DAR VOR PROTESTA ÎN CĂTUNUL LUHEI: 300 de familii susțin că sunt discriminate la Poienile de Sub Munte (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.