BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Ultima fiță în Baia Mare – Party pre-începerea școlii, spart de jandarmi, mascați și polițiștii de la Locală

La un club din Baia Mare a fost organizată o petrecere de către elevii unui liceu, cu scopul de a strânge fonduri pentru balul bobocilor. Deși clubul s-a aglomerat deîndată, tinerii continuau să vină la petrecere. Paznicii localului au fost nevoiți să nu mai permită accesul în interior.

Vecinii din zonă au făcut mai multe apeluri către 112 și către dispeceratul poliției locale deoarece erau deranjați de zgomotul făcut de tinerii adunați în fața clubului.

Trei echipaje ale Poliției Locale s-au deplasat la fața locului, unde au fost sprijiniți de un echipaj de ordine publică al Inspectoratului de Poliție Județean, un echipaj de jandarmi și o trupă de mascați.

Aceștia au solicitat dispersarea zonei pentru cei circa peste 100 de tineri adunați în fața clubului. Totodată s-au dispus verificări în interior, unde s-a stabilit că petrecerea a fost organizată de elevi minori.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Tragedie în Băița – Un angajat al Ocolului Silvic Firiza s-a răsturnat cu TAF-ul o sută de metri într-o râpă. A murit pe loc

Vasile Dale

RUTIERE: Accident pe DJ 186, la Săcel, bărbat depistat în trafic cu dreptul de a conduce vehicule suspendat

Redactie

INCIDENT: Un bărbat a leşinat într-un de autobuz pe strada Minerilor din Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.