BREAKING NEWSEveniment

”Familia creștină”: Trei femei au fost bătute de actualii sau foștii soți. Unul și-a bătut până și fiica de 19 ani

Ieri, 02 septembrie, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au emis trei ordine de protecție provizorie.

Polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 39 de ani din municipiu, cu privire la faptul că în data de 28 august a.c., în timp ce se afla în localitatea Nistru, împreună cu soţul său, un bărbat de 34 de ani, a fost ameninţată de către acesta cu acte de violenţă.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.Totodată, la ora 11.37, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 54 de ani din municipiu, cu privire la faptul că pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, concubinul său, un bărbat de 44 de ani, a amenințat-o cu acte de violență, iar la un moment dat, pentru a calma situația, a intervenit fiica femeii de 19 ani, care a fost agresată fizic de către bărbat.

Tânăra împreună cu mama sa, au formulat plângere împotriva bărbatului, iar polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

De asemenea, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 47 de ani, cu privire la faptul că, în data de 01 septembrie a.c., în jurul orei 07.30, în timp ce se afla la locul de muncă, a fost agresată fizic de către fostul soț, un bărbat de 43 de ani.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – SCANDALOS!!! ACUZAȚII EXTREM DE GRAVE / ACTUALIZARE: Cinci copii ar fi fost bătuți de un polițist în cancelaria Școlii Generale Mireșu Mare. Ce spune ISJ Maramureş

Vasile Dale

În Maramureș sunt izolate la domiciliu 2112 persoane, incluse și membrii familiei. În carantină se află 340 persoane, venite din Italia

Vasile Dale

VIDEO/FOTO: Mame și copii refugiați din fața războiului din Ucraina sunt găzduiți la Târgu Lăpuș și Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult