BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV FOTO: O dubiță a ieșit în decor la Târgu Lăpuș. 2 persoane rănite

Un accident de circulație a avut loc astăzi dimineață pe drumul județean 109F la ieșirea din orașul Târgu Lăpuș spre localitatea Răzoare.

Din primele informații se pare că o autoutilitară ar fi părăsit partea carosabilă. Două persoane au suferit leziuni corporale. Acestea au fost preluate de echipajele SMURD și ale Ambulanței, fiind transportate la UPU a Spitalului Orășenesc Târgu Lăpuș.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

îACTUALIZARE -IPJ Maramureș

Azi, 04 septembrie, la ora 05:50, polițiștii din Târgu Lăpuș, au fost sesizați să intervină la un accident rutier produs pe D.J.109 F în Târgu Lăpuș.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 64 ani din Târgu Lăpuș, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a oprit într-un podeț din beton.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a șoferului și a unei pasagere de 63 ani, care au rămas încarcerați până la sosirea pompierilor din cadru ISU – Târgu Lăpuș.

Ulterior, victimele au fost transportate la Spitalul de Urgență Baia Mare în vederea efectuării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ŞANTAJ CU POZE COMPROMIŢĂTOARE: Bărbatul din Şomcuta Mare a fost prins în flagrant şi reţinut pentru 24 de ore

Vasile Dale

INCENDIU VIOLENT: A luat foc o hală cu anvelope de la Ciuperceni (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – Autospeciala Jandarmeriei implicată într-un accident rutier pe bd Independenței din Baia Mare. Un jandarm rănit (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

mosu septembrie 4, 2022 at 11:36 pm

politia are nevoie de un detector pentru prosti ,esti prost na i voie sa conduci autovehicule ,garantez ca asta ar reduce f mult accidentele

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.