BREAKING NEWSImportant

FOTO: Salvați de ASSOC MARAMUREȘ – Zeci de ucraineni abandonați pe străzi în municipiul Satu Mare. FĂRĂ MÂNCARE ȘI APĂ

Zeci de refugiați ucraineni, printre care majoritatea femei și copii, au ajuns în municipiul Satu Mare și au fost nevoiți să stea pe străzi, fără mâncare și fără apă. Noroc că s-a mobilizat o asociație neguvernamentală din Baia Mare, care le-a pregătit tot de ce aveau nevoie.

”Mobilizarea a început după ce oficialii Centrului Regional Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil de la Șomcuta Mare au aflat de intrarea în țară dinspre Ucraina a unui grup Important de persoane. Oamenii erau la Satu Mare de la miezul nopții și aveau nevoie de ajutor, mai ales mâncare și apă, iar acolo nu era cine să-l ofere.

Apelul a ajuns și la ASSOC, iar într-un timp relativ scurt în Restaurantul Social a început forfota, iar sandvișurile să fie împachetate pentru transportul spre Satu Mare.

În același timp, o colaboratoare a asociației, Anamaria Belbe de la Fresco Bistro Satu Mare, a început să pregătească gogoșile și plăcintele. Satisfacția e că grupul, care numără și copii, a putut să servească masa până să se finalizeze formalitățile de azil”, susțin reprezentanții Asociației ASSOC.

Sursa: PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

SCANDAL PNL-PSD: ÎI CERE DEMISIA – Deputatul Bota îl face incompetent pe inspectorul general al ISJ Maramureș, Mihai Pop

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: DJ187 a fost acoperit de o alunecare de teren. Se circulă alternativ

Vasile Dale

DESCOPERIRE MACABRA LA BORSA – CADAVRUL UNUI LOCALNIC DESCOPERIT IN ALBIA RAULUI VISEU (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.