BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

ÎNCĂ UNUL: Bărbat ucrainean, înecat în râul Tisa (actualizare)

Azi, în jurul orei 9.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău, județul Maramureș, au descoperit corpul unui bărbat fără semne vitale, în albia râului Tisa. Acesta a fost găsit la aproximativ 5 metri de malul românesc, pe direcția localității Săpânța. În cauză cercetările sunt efectuate de către lucrători ai IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 5 septembrie, la ora 09.30, polițiștii din cadrul Secției 6 Sarasău au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, în albia râului Tisa, la aproximativ 8 metri față de malul românesc, se află cadavrul unui bărbat.

Deplasați la fața locului, după ce cadavrul a fost scos din albia râului de către ISU Sighetu Marmației, politiștii l-au identificat ca fiind un bărbat, de 50 de ani, din Ucraina.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Sighetu Marmației, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

APEL UMANITAR: O angajată a Spitalului Judeţean de Urgenţă are nevoie de noi. Să o ajutăm!

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Tragedie la Sighet. Bărbat căzut pe carosabil iar maşină a trecut peste el. A murit la Spital (actualizare)

Redactie

NINGE ÎN MARAMUREŞ: Trafic de coşmar. Au avut loc primele accidente datorită zăpezii depusă pe carosabil (FOTO + VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.