BREAKING NEWSImportantTara Codrului

Petre Daea a refuzat ceapa gratis oferită de agricultorii români la un târg. A plătit produsele cu preț mai mare decât cel cerut: „E munca dumitale”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost prezent, în acest weekend, la Târgul Cepelor din Asuaju de Sus, în județul Maramureș. Producătorii români prezenți la târg cu produse autohtone i-au oferit ministrului ceapă gratis. Acesta a insistat să plătească agricultorii.

Petre Daea a refuzat ceapa oferită gratis de către producători. A plătit toate produsele, cu preț chiar mai mare decât cel cerut.

Un producător de ceapă: „Asta este cadou. Vă rog frumos”.

Ministrul Daea: „Nu. E munca dumitale, cât costă atâta dau. Nu, nu, nu. O cumpăr. Pentru mine e același preț ca în piață. Să fiți sănătos, să mai puneți”.

O batrână: „E prea mult”.

Ministrul Daea: „Nu e mult”.

Batrâna: „Pentru sudoarea noastră nu e mult…”

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINILE VIDEO SURPRINSE DE JURNALISTUL ADI RUSU.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO / SIGHETU MARMAŢIEI: Scandal în trafic între un pieton şi un şofer care era să îl accidenteze pe trecerea de pietoni

Redactie

Avalanşă de mari dimensiuni pe Vf. Puzdrele din Muntii Rodnei

Redactie

Paradă militară de Ziua Națională a României în municipiul Baia Mare

Redactie

1 mesaj

NELU BUZURA septembrie 6, 2022 at 12:18 am

Este un ministru de apreciat!!,merge prin tara sa vada problemele agricultorilor ,se intereseaza cum functioneaza agricultura in romania,un salut cu stima si respect ,semnat nelu buzura borsa maramures!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.