BREAKING NEWSImportantRecomandate

TEDxBaiaMare 2022 anunță o premieră internațională

Oriunde te-ai afla, în România sau în lume, pe 24 Septembrie 2022 participă online sau fizic în sală la TEDxBaiaMare 2022 | Missing Link și te vei bucura de cel mai mare eveniment TEDx din România (cel mai mare lineup de speakeri). Pe scena TEDxBaiaMare, aflat la a 4-a ediție, vor susține discursuri 15 speakeri naționali și internaționali, iar publicul se va bucura și de momente artistice inedite interpretate de 3 artiști extraordinari.

Sâmbătă, 24 Septembrie 2022, sunt așteptați aproximativ 600 de participanți la centrul de evenimente ATP Tech Center din Baia Mare pentru un nou roller coaster de emoții și trăiri, cu veritabile momente de inspirație. Evenimentul va fi transmis live și online prin intermediul platformei eventmix, pentru ca, oriunde te-ai afla, să te poți bucura de experiența memorabilă TEDxBaiaMare. Biletele online și offline sunt disponibile pe site-ul oficial.

Universul este un întreg interconectat modelat de legături lipsă inexplicabile

De la biologia corpului uman la materia întunecată, legătura este existențială și esențială. Există o întreagă gamă de posibilități pentru aceste conexiuni, deși încă nu ne dăm seama cum funcționează totul. Acestea sunt Legăturile lipsă (missing links).



Legăturile lipsă inexplicabile conectează oameni, energie, evoluție, gravitație sau cunoștințe (idei), și ne guvernează însăși existența.

Tema celei de-a IV-a ediții a TEDxBaiaMare este “Missing Link” ce face referire la legăturile invizibile și inexplicabile care ne guvernează însăși existența și ne modelează realitatea proprie.

Lansat în 2018, TEDxBaiaMare a devenit în ultimii ani unul dintre cele mai apreciate și urmărite evenimente TEDx din România și din Europa de Sud-Est. Este un eveniment dedicat împărtășirii de idei menite să ne ofere răspunsuri, să ne inspire și să ne ajute să evoluăm. TEDxBaiaMare este construit după formatul TED și organizat de o echipă independentă constituită din voluntari din oraș.

Cine vine la TEDxBaiaMare 2022 | Missing Link

Printre speakerii care ne vor inspira anul acesta se numără Maestrul Shaolin Shi Heng Yi, Otto Fulop (supraviețuitor al Holocaustului), Andreea Raicu, Mirela Retegan, Paula Herlo, Cătălin Striblea, Zoli Toth, Omid Ghannadi, Magor Csibi, Marcelus Suciu și alți speakeri cu idei și povești extraordinare.

Premieră Internațională la TEDxBaiaMare 2022

Pentru prima dată la nivel internațional avem în cadrul aceluiași eveniment un grand maestru Shaolin și un supraviețuitor al Holocaustului.

Maestrul Shaolin Shi Heng Yi vine de la templul Shaolin Europe din Germania. Este apreciat și urmărit de milioane iar discursurile sale de pe Youtube au strâns milioane de vizionări. Înțelepciunea Shaolin de secole o vei regăsi și la maestrul Shi Heng Yi, iar discursul său cu siguranță te va mișca.

Otto Fulop, 91 de ani, este unul dintre ultimii supraviețuitori ai Holocaustului din România. Povestea sa de viață este demnă de film. La vârsta de 13 ani a fost închis la lagărul de exterminare Birkenau Auschwitz, împreună cu întreaga sa familie. A fost singurul supraviețuitor din familia sa a ororilor lagărelor naziste, și de zeci de ani respectă promisiunea făcută tatălui său de a povesti oamenilor despre tragedia și dezumanizarea Holocaustului, pentru ca noi să nu uităm unul dintre cele mai negre episoade ale omenirii.

Partenerii TEDxBaiaMare 2022 | Missing Link: PGA Electric (Partener Principal), EATON, Universal Alloy Corporation, Printmasters, Maravet, Regina Maria, ATP Motors, Harpoon Marketing, Alikof, Hotel Magus, Paralela 45, Dabo, La Creperie, One-IT, eventmix, Oveit, Kiss FM și mulți alții, sunt partenerii evenimentului și susțin ideile care merită împărtășite.

În cei 4 ani de existență, pe scena TEDxBaiaMare au urcat peste 50 de speakeri și artiști, printre care se află părintele Constantin Necula, Mihai Morar, Gaspar Gyorgy, Camelia Șucu, Melania Medeleanu, Adrian Hădean, Antonio Eram, Cristian Presură, Charlie Ottley, Oana Gheorghiu, Carmen Uscatu, prof. Daniel David, Matthew Cross, Howard Dell, Dragoș Bucurenci, Andreea Roșca, Eduard Novak, Cristian China Birta.

TED este o marcă a conferințelor în care unii dintre cei mai importanți gânditori și activiști ai lumii sunt invitați să împărtășească informații din domeniile de care sunt pasionați. TED își definește misiunea ca “idei care merită să fie răspândite”.

TED” vine de la Technology, Entertainment, Design, trei domenii largi care, în mod colectiv, ne modelează viitorul. Evenimentul în sine este chiar mai amplu, prezentând idei care contează în orice disciplină. Participanții îl numesc “cel mai bun tratament pentru creier” și “o călătorie în viitor”.

Până în prezent, s-au organizat evenimente TEDx în peste 130 de țări – susținute în peste 100 de limbi, care au publicat online peste 50.000 de discursuri, accesibile oricui, oricând, în mod gratuit.

Te-ar putea interesa si

Cazinou și pariuri – o comparație a doi giganți ai industriei jocurilor de noroc

Redactie

EXCLUSIV: Doi polițiști de la grupa canină au refuzat să intervină la un apel 112. Li se termina tura. Sindicatul Europol și IPJ Maramureș reacționează (actualizare)

Vasile Dale

PREMIERĂ: Filmul „Între Chin şi Amin”, la Baia Mare

Vasile Dale

1 mesaj

NELU BUZURA septembrie 6, 2022 at 12:12 am

Nu sunt interesat avind in vedere ca vor 89 de euro pe explicatile lor „STINTIFICE”.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult