BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Fiica preotului din Moisei (18 ani) s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca. Mesajul de adio publicat pe Instagram (actualizare)

La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 16.15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii, din păcate, au pronunțat decesul.

Trupul femeii va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.



mesajul a fost publicat de tânără pe instastory cu 15 minute înainte de a se arunca de la etajul 12

În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Bilet sfâşietor de adio, lăsat de tânăra care s-a aruncat de la etajul 12

„Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea, Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată.

Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine.

La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris pe Instagram tânăra, înainte să recurgă la gestul extrem.

Actualizare 2

Potrivit unor surse, adolescenta a urcat până la etajul 12 al blocului de pe strada Observatorului, a deschis geamul de pe hol și s-a aruncat în gol.

Fata ar fi avut ceva probleme în familie și nu a reușit să le depășească.

Maria a învățat la Liceul ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE ACCIDENT: A INTRAT CU MASINA INTR-UN PODET LA POIENILE DE SUB MUNTE, APOI A DISPARUT IN NOAPTE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

ULTIMA ORA: MICROBUZ CU 9 PASAGERI RASTURNAT IN SABISA. NU SUNT PERSOANE RANITE

Vasile Dale

Mica Italie a României. Orașul cu 27.000 de locuitori, dintre care 15.000 lucrează în peninsulă: „Muncim pentru o pâine cinstită”

Vasile Dale

1 mesaj

DOREL ZOLDI octombrie 2, 2022 at 5:33 am

IN VIATA TREBUIE SA FI TARE…SA PASTREZI INVATATURILE DIN BIBLIE…DACA LE CALCI,,DACA LE CALCAM..VOM PLATI…PROBABIL A INCEPUT DRAGOSTEA SI S-A VAZUT INSELATA…OAMENII SINT RAI..CURVARI SI CURVE…DACA TRECI PRIN PROBLEME…MERGI INAINTE CU DL ISUS…ROAGATE..MERGI LA BISERICA..CITESTE BIBLIA…NU PRIVI LA OAMENII NESIMTITI…ACESTEA SINT VREMURILE

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult