BREAKING NEWSEveniment

FOTO: Beat fiind la volan s-a izbit de o căruță la intrare în Baia Mare. El și o femeie au fost răniți

Aseară, 06 septembrie, la ora 20.50, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au intervenit la un accident rutier produs pe strada Republicii din Satu Nou de Jos.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un autoturism condus de către un băimărean de 52 de ani, nu a păstrat distanța față de un vehicul cu tracțiune animală care circula în fața sa, motiv pentru care, a intrat în coliziune cu acesta.

Vehiculul cu tracțiune animală a fost condusă de către un tânăr de 24 de ani din Cluj, iar ca pasageri se aflau o femeie de 38 de ani și un tânăr de 18 ani, ambii din Baia Mare.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului vehiculului și a pasagerei de 38 de ani, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei. Conducătorul atelajului a fost de asemenea testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA Tăuţii de Sus: Un băiat de 29 ani accidentat mortal pe trotuar de un BMW scapat de sub control. Alti doi raniti grav. SOFERUL ERA BAUT (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO/foto: Șoferul (18 ani) băut și cu permisul suspendat. Accident teribil între Sălnița șI Vima Mică. 3 răniți, unul încarcerat. Accident și la Sighet (actualizare)

Vasile Dale

PRINŞI ÎN FLAGRANT: Patru tineri reţinuţi de poliţiştii din Ocna Şugatag pentru trafic de ţigări

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.