BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

RUTIERE: Un copil a fost acroșat de o șoferiță în Baia Sprie. La Săcel, un șofer a prins în trafic cu 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat

BAIA SPRIE

Aseară, 06 septembrie, la ora 19.37, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Microraion Vest din oraș, a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unui minor.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în timp ce o tânără de 21 de ani din Baia Sprie, a condus un autoturism dinspre strada Gutinului înspre strada Microraion Vest, a acroșat cu partea stânga față a autoturismului, un minor de 6 ani din Oradea. Acesta se afla în traversarea părții carosabile în calitate de pieton.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a minorului care a fost preluat de către un echipaj S.M.U.R.D. sosit la fața locului și transportat la Spitalul Județean Dr. Constantin Opriș din Baia Mare, unde, a rămas sub supraveghere medicală.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, totodată, i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Mandate de Executare a Pedepsei Închisorii puse în aplicare de polițiștii din Sarasău

Ieri, 06 septembrie, la ora 15.16, polițiștii au pus în aplicare un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii emis de Judecătoria Sighetu Marmației pe numele unui bărbat de 57 de ani din Rona de Sus.

Acesta este condamnat la pedeapsa de 2 ani și 7 luni închisoare cu executare în regim de detenție sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice sub influenta alcoolului.

Totodată, la ora 08.12, polițiștii au pus în aplicare un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii emis de Judecătoria Sighetu Marmației pe numele unui bărbat de 29 de ani din Sarasău.

Acesta este condamnat la pedeapsa de 1 an și 6 luni închisoare cu executare în regim de detenție sub aspectul comiterii infracțiunii de instigare la deținere în afara antrepozitului fiscal.

Ambii bărbați au fost depuși la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepselor.

Bărbat depistat de polițiști în timp ce conducea cu alcoolemie

Aseară, 06 septembrie, la ora 22.00, în timp ce polițiștii din Săliștea de sus efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei Săcel, au oprit pentru control un autoturism condus pe Ulița Primăriei.

La volan a fost identificat un bărbat de 44 de ani din Săcel, care emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Centrul de Permanență Dragomirești pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei, unde, în prezența personalului medical de gardă a refuzat prelevarea mostrelor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Coliziune pe Bd. Republicii. O victimă dusă la spital

Vasile Dale

URMĂRIRE ÎN TRAFIC LA REMEŢI: Ucrainean, cu 10.500 de pachete de ţigări în maşină, reţinut de poliţiştii de frontieră

Vasile Dale

ACTUALIZARE DN 18: Un bărbat beat la volan a pierdut controlul volanului maşinii pe care o conducea şi a intrat în şanţ pe Gutâi. VIDEO ACCIDENT LIVE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.