BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

Marius Grad, viceprimarul orașului Vișeu de Sus: „Lucrările în orașul nostru continuă”

„Una dintre activitățile de bază pe care le desfășor în calitate de viceprimar al orașului nostru este aceea de a fi zilnic în teren, fără excepție. Consider că este foarte importantă prezența noastră, a reprezentanților administrației locale, în mijlocul comunității, pentru a afla problemele și nevoile concetățenilor noștri.

Așa cum am mai spus-o în repetate rânduri, vă stau mereu la dispoziție și vă asigur că voi depune toate eforturile necesare pentru a vă oferi sprijin și rezolvare, acolo unde acest lucru este posibile.

În pofida unui buget redus, facem eforturi mari pentru a efectua lucrări de reparații sau investiții, depunem proiecte pe toate programele de finanțare disponibile și facem tot ce ne stă în putință pentru progresul și evoluția orașului nostru.

Vă rog doar să aveți în vedere faptul că orașul nostru are a doua cea mai mare suprafața din țară, iar gestionarea tuturor problemelor ivite nu este deloc facilă. Vă mulțumim pentru sprijin și înțelegere!”, spune viceprimarul Marius Grad.

Te-ar putea interesa si

COMBATEREA VIOLENŢEI ÎN FAMILIE: Trei ordine de protecţie emise ieri de poliţişti în Baia Sprie, Vişeu de Sus şi Petrova

Vasile Dale

BAIA MARE: La volan după ce ar fi consumat 6 substanțe halucinogene interzise. A refuzat prelevarea probelor de sânge

Vasile Dale

AVEM FILMUL VIDEO AL INTERVENȚIEI – Adolescentul de 16 ani susține că i-ar fi fost ștersă înregistrarea din telefon însă am recuperat-o!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.