BREAKING NEWSSport

CROS CARITABIL – Aleargă și ajută! Strângere de fonduri pentru dotarea Policlinicii Sportive a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare

Cros-ul caritabil ”ALEARGĂ și AJUTĂ” este o mișcare sportivă de masă, care își propune să adune toți iubitorii de sport din Maramureș, de toate vârstele, amatori și profesioniști, din cluburi sportive publice sau private, într-un eveniment care să cultive sportivitatea și spiritul caritabil.

Evenimentul, aflat la a doua ediție, își propune să adune fonduri pentru dotarea Policlinicii Sportive a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. C. Opriș”, în folosul tuturor sportivilor maramureșeni. Obiectivul este achiziționarea unui TECAR, care va ajuta la ameliorarea durererii și refacerea sportivilor cu afecțiuni precum luxații, entorse, bursite, tendinite, rupturi, contracturi sau întinderi musculare, traumatisme osoase sau ligamentare, prevenirea accidentărilor sportive, tratament pre și post-operator în diferite afecțiuni ortopedice (rupturi ligamentare, leziuni de menisc etc.), recuperarea post-fracturi. Efectele acestuia sunt de: biostimulant; antialgic; antiinflamator; antiedematos; miorelaxant.

Cum se va desfășura cros-ul Aleargă și Ajută? Acest eveniment nu va fi o competiție, ci o cursă populară în care fiecare club și asociație sportivă din Maramureș va alerga pe o distanță de 900 m în echipamentul propriu. Astfel, scoatem în evidență că lumea sportivă maramureșeană este una unită și poate coopera în atingerea unui obiectiv. Cursa se va desfășura pe Câmpia Tineretului, Baia Mare, sâmbătă 10 septembrie. Startul se va da la ora 11.00, iar la finish, fiecare participant va primi din partea organizatorilor un premiu și o medalie de participarea. Cluburile și asociațiile care doresc să facă demonstrații specifice, la finalul cursei, să contacteze organizatorii. Taxa de participare este de 50 de lei. Înscrierile se fac: – pe https://www.aleargasiajuta.ro/


– (începând din 25 august); la Biroul Pacientului din Spitalul Județean de Urgență ”Dr. C. Opriș”, G. Coșbuc 31. – Prin virament bancar în contul: RO78INGB0000999909942298. Termenul limită de înscriere este vineri 9 septembrie. Înscrierea se poate face și în 10 septembrie, la fața locului, dar nu mai putem garanta premiul din partea organizatorilor.

Organizatori: Asociația ”Prietenii Spitalului Dr. Constantin Opriș, Complexul Sportiv ”Lascăr Pană”, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, Liceul cu Program Sportiv Baia Mare, Asociația Județeană de Atletism, Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș”, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș, ACS Dragonul, CSM Baia Mare.

Parteneri: Inside Media SRL, Sc Scream SRL, ISU Maramureș

Te-ar putea interesa si

FOTBAL. LIGA A IV-A. SERIA SUD. S-A DISPUTAT PRIMA ETAPA DIN EDITIA DE CAMPIONAT 2017/2017 (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: AȘA DA – Șmecher de Bihor lăsat pieton pentru 60 de zile de Poliția Rutieră Baia Mare

Vasile Dale

Galerie foto – ACCIDENT GRAV: Două autoturisme s-au ciocnit la Vișeu de Sus pe DN18 (actualizare 2)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult