BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Inconștiență maximă în trafic. Accident a evitat la limită după ce un șofer nu a oprit la stop și a rulat cu peste 100 km/h



De o inconștiență maximă a dat dovadă în trafic un șofer în mun. Sighetu Marmației. Acesta a rulat în miez de noapte pe strada Mihai Eminescu și nu a oprit la STOP la intersecție cu str. Gheorghe Șincai. Nu doar că nu a oprit la STOP, ci a rulat prin intersecție (fără să aibă prioritate) cu o viteză estimată de peste 100 km/h!

În același timp, un alt autoturism rula în intersecție de pe strada Gheorghe Șincai (drumul cu prioritate) și doar faptul că șoferul acestui autoturism rula cu viteză foarte redusă a făcut posibilă evitarea unui accident, care cel mai probabil ar fi fost foarte grav, chiar mortal.

Șoferul, care ne-a pus la dispoziție filmarea de la bord, a declarat pentru Sighet 247 că a redus foarte mult viteza, având în vedere că intersecția este supraînălțată, tocmai pentru a-i obliga pe șoferi să ruleze în intersecție cu viteză redusă.

Din păcate, șoferul inconștient (poate băut sau drogat) nu va păți nimic, întrucât nu poate fi identificat.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu cca două săptămâni. Ora și data de la camera de bord nu corespund.

Strada Mihai Eminescu este încă în curs de reabilitare, urmând ca în scurt timp să fie aplicate marcajele și instalarea de limitatoare fizice de viteză.

Sursa sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

INCIDENT GRAV LA SCOALA: Elev lovit cu capul in gura de un profesor la CN Vasile Lucaciu

Vasile Dale

TEROARE PE STRADA PĂLTINIŞULUI: Locatarii unor blocuri, deranjaţi de aurolaci (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

GALERIE FOTO, VIDEO: Grav accident pe centura Apahida – Vâlcele! Trei persoane au decedat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.