BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: 3 polițiști răniți în Baia Mare. Autospeciala Poliţiei implicată într-un accident în timp ce era în misiune, cu toate semnalele pornite – ACTUALIZARE

Accident în această seară în Baia Mare, la intersecţia bulevardelor Bucureşti şi Unirii. În evenimentul rutier a fost implicată autospeciala Duster a Poliţiei Rutiere.

Potrivit informaţiilor de la faţa locului, maşina de poliţie a fost acroşată de un autoturism Volkswagen în timp ce era drum spre o misiune, cu girofarurile şi sirenele pornite.

Trei persoane care se aflau în autospecială, două eleve practicante şi un poliţist, au fost rănite uşor, transmit reprezentanţii ISU Maramureş.

video: Manu Filip/facebookcom

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

ACTUALIZARE

Aseară, 09 septembrie, la ora 20.50, o autospecială de poliție din cadrul municipiului Baia Mare, a fost implicată într-un accident rutier pe bulevardul Unirii la intersecția cu bulevardul București

La fața locului, s-a deplasat un alt echipaj de poliție care a constatat faptul că, în timp ce autospeciala de poliție la volanul cărei se afla un bărbat de 33 de ani, se deplasa pe bulevardul Unirii cu semnalele acustice și luminoase pornite, a fost acroșată de către un autoturism condus de către un barbat de 31 de ani din Ocna Șugatag, care a pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

Totodată, le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a 2 tinere de 20 și 21 de ani și a unui bărbat de 40 de ani, care se aflau în calitate de pasageri în autospecială.

Aceștia au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Proiectul de activitate ”Reedu – Masa care ne unește” la Penitenciarul Baia Mare

Vasile Dale

ACCIDENT LA SIGHET / ACTUALIZARE: O maşină răsturnată, două victime (GALERIE FOTO)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Accidente pe șosele. Ninsoarea abundentă creează probleme pe DN18 în pasul Prislop și Gutâi, dar și la Cavnic. Raliul Maramureșului anulat în pasul Gutâi

Vasile Dale

2 mesaje

mo septembrie 10, 2022 at 11:54 am

Abuz de sirene si semnale acustice sau alt drogat la volan?

Raspunde
Nelu Buzura septembrie 10, 2022 at 8:05 pm

Se vede clar ca drumul nu era favorabil pentru viteză și conducatorul auto din ocna șugatag probabil a observat pre-a tîrziu autospeciala poliției în alertă ,soferul o fi patruns cu un pic de viteză văzînd ca are verde și ca sa nu piarda verdele o fi accelerat ne avînd ideie că poate o mașină de poliție trece cu viteză find în misiune !!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.