BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO / SIGHETU MARMAŢIEI: Bătaie în trafic între un șofer și un biciclist beat, întreruptă de un polițist local


O bătaie în trafic a avut loc în mun. Sighetu Marmației în ziua de 8 septembrie a.c. Totul s-a petrecut pe strada Gh. Șincai, în jurul orei 15:30, când un biciclist a sărit la bătaie la un șofer aflat la volanul unui autoturism Mercedes.

Potrivit martorilor, se pare că biciclistul, care se afla în stare avansată de ebrietate, s-a dezechilibrat în fața mașinii și doar vigilența șoferului a făcut astfel încât biciclistul să nu fie accidentat. Culmea este că tot biciclistul s-a trezit să facă talente, susținut de țipetele nevestei sale.

Situația s-a deteriorat rapid și biciclistul a sărit la bătaie la șofer, totul degenerând într-un scandal monstru. Întreaga ceartă a fost întreruptă de către un polițist local care se afla din întâmplare în zonă. La fața locului a sosit și un echipaj de poliție națională, care i-a dus pe șofer și pe biciclist la sediul Poliției pentru audieri. În final, șoferul nu a dorit să depună plângere pentru lovire și alte violențe împotriva biciclistului.

În timp ce era audiat, biciclistului i s-a făcut rău și a fost dus cu ambulanța la Spitalul mun. Sighet. Cel mai probabil acesta se va alege cel puțin cu o amendă usturătoare pentru că era băut în timp ce mergea pe bicicletă și încă una la Legea 61 / 1991 (Legea Ordinii publice) pentru provocare de scandal.

Sursa sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

Programul pe ore al distracției pe Neversea Beach, în acest weekend

Vasile Dale

L-AȚI VĂZUT? / ACTUALIZARE: Vasile Benea din Baia Sprie a dispărut de la o stână. Bărbatul a fost găsit

Redactie

EXCLUSIV: AVEM ÎNREGISTRAREA AUDIO CARE VA ZGUDUI DIN TEMELII JANDARMERIA ROMÂNĂ – Inspectorul șef de la Maramureș acuzat de abuz și hărțuire sexuală. 4 femei și-au dat demisia după ce șeful s-ar fi dat la ele (episodul 1)

Vasile Dale

1 mesaj

Nelu Buzura septembrie 10, 2022 at 7:47 pm

ar trebui și biciclistului să i se facă dosar penal pentru-că legea codului rutier prevede ca șoferi să aivă mare atentie la bicicliști din trafic ,in momentul treceri pe lîngă bicicliști trebuie semnalizarea ,trebuie sa trecem peste axul drumului pentru a face spatiul bicicliștilor , asadar find participant la trafic și băut biciclistul ar fi putut provoca un accident deci trebuie sa fie tras la raspundere penală atît pentru alcolemie cît și pe legea 61 privind tulburarea liniști publice ,cît despre șoferul care nu a depus plîngere pentru lovire și alte violențe ,este un LAȘ își merită soarta !!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.