BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV – TELENOVELĂ DE COȘMAR la Groșii Țibleșului: Și-a bătut soția după ce l-a prins cu o domniță într-o mașină la marginea satului

Poveste de groază la Groșii Țibleșeului. Un bărbat și-a bătut crunt soția după ce aceasta l-a prins cu o altă femeie în mașina personală la ieșirea din sat spre Botiza. Apoi a plecat liniștit în pădurile din munții Țibleșului. Dupa 5 ore polițiștii l-au depistat tocmai la domiciliu.

Conform surselor noastre totul s-ar fi întâmplat duminică la ora 12.00. Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost prins de soție (31 ani) cu o fată în mașină. Aceasta ar fi bănuit că o înșeală iar când a plecat de acasă, femeie l-a urmărit. L-a găsit la marginea pădurii de la ieșirea din sat spre Botiza, în zona cunoscută de localnici sub denumirea de ”La Lunca Minghetului”.

Când și-a văzut soția bărbat și-a ieșit din minți. Ar fi coborât din mașină și a lovit-o pe femeie fără milă. Aceasta a căzut inconștientă în mijlocul drumului. Când a văzut-o bărbatul a luat-o ”pe păduri”.

A fost alertată poliția la 112 dar și un echipaj medical. Victima, mamă a patru copii, a fost transportată la spital pentru investigații medicale. De la Târgu Lăpuș femeia a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Patru echipaje ale poliției dar și un echipaj de la criminalistică au sosit la fața locului. Polițiștii au pornit în căutarea fugarului. L-au găsit cinci ore mai târziu. Nu rătăcind prin pădurile din munții Țibleșului, ci tocmai la domiciliu. De acolo l-au ridicat și l-au dus la secție la audieri.

Localnicii spun că între cei doi au existat și alte ”povești de dragoste violente”. Bărbatul ar mai fi ”sechestrat-o și legat-o de un pat” după ce ar fi bănuit-o de infidelitate. El bănuia că soția lui ar fi avut o aventură cu un polițist dintr-un sat vecin.

A mai avut 2 tentative de omor înainte a vrut să se spânzure, si de anul trecut a tot batut-o, a sechestrat o de pat. Polițiștii nu sunt nici ei ”străini” de scandalurile dintre cei doi. Ei au mai ”vizitat” gospodăria acestora de mai multe ori. Oamenii povestesc de bătăi, scandaluri, amenințări cu sinuciderea etc.

Vom reveni și cu informații oficiale

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT – O femeie care circula pe o bicicletă a fost lovită în plin de un autoturism în Baia Mare (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Serviciul regim permise și înmatriculări Baia Mare, închis din cauza unei defecţiuni

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Mascații IPJ Maramureș în percheziții în zona Pietroasa din Borșa

Vasile Dale

1 mesaj

Alex septembrie 12, 2022 at 6:35 am

Mai bine mergea animalul in padure si se intalnea cu o ursoaica cu pui. O familie traumatizata din cauza unui idiot.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.