BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

APEL UMANITAR: Un băieţel de opt ani are nevoie de ajutorul tău pentru un transplant medular

Laurențiu Lang este din Sighetu Marmaţiei, are opt anişori şi este bolnav. El suferă de tulburare din spectrul autist şi are nevoie de un al doilea transplant medular (de celule stem), pe care îl va face la Viena. Are nevoie de ajutorul nostru, pentru că suma necesară intervenţiei se ridică la 15953 euro.

Povestea lui Laurențiu…
“Copilăria este cu siguranță cea mai prețioasă perioadă a vieții. Când ești copil abia aștepți să crești și să faci ce vrei tu… Sunt convins că fiecare își amintește cu mare drag de copilărie. Acea perioadă a vieții în care totul era simplu, frumos și nu trebuia să faci mai nimic.

Copilaria mea, in schimb, este diferita fata de a copiilor de langa mine. Eu trebuie sa fac multe lucruri diferit si multe recuperari pentru că și eu sunt diferit.

Aparent sunt un copil normal si chiar m-am nascut ca un copil normal…însa pe la varsta de 8 luni parintii mei au observat ca ceva nu este in regula cu mine.

Dupa mai multe vizite pe la diversi medici au aflat ca aveam o intarziere in dezvoltare si desi luam suplimente si alte medicamente eu tot nu puteam sta in sezut si plangeam foarte des.

De la un an si doua luni am inceput sa fiu doar eu si lumea mea, cu toate ca parintii mei sunt alaturi de mine, isi doresc sa ma inteleaga, sa-i inteleg, sa-i ascult sa comunic cu ei mai mult…dar eu nu pot, nu stiu cum…

Au urmat multe sedinte de kinetoterapie in urma carora abia la varsta de 2 ani am reusit sa incep sa merg pe piciorusele mele. Desi fac terapie de peste trei ani eu inca nu pot sa vorbesc, nu pot sa fiu ca un copil normal si am crize care ma chinuie zilnic.

Sunt singura bucurie a parintilor mei si singura durere in acelasi timp. Singura noastra speranta este transplantul cu celule stem. Aceasta interventie este una costisitoare dar pentru un copil de sase ani poate insemna mult.

Transplantul cu celule stem îmi poate reda copilaria si bucuria de a comunica normal cu parintii mei, bucuria de a ma putea juca si eu cu ceilalti copii, de a-mi exprima simtamintele si trairile interioare.

Te rog ajuta-ma sa fiu un copil asa cum ai fost si tu candva!

Va multumim ca ne sunteti alaturi, ca ne intelegeti suferinta si ca ati citit povestea mea de viata!”, spune Laurenţiu.
Îl putem ajuta donând.

MODALITATI DE DONATII RAPIDE AICI

Te-ar putea interesa si

ÎN ATENȚIA POLIȚIEI: Se fură motorina din excavatorul care lucrează la reabilitarea podului din Tg. Lăpuș (FOTO/video cititori)

Vasile Dale

Râul Lăpuș a ieșit din matcă la Cătălina. Unda de viitură ar putea crea probleme în Lăpușel (VIDEO)

Vasile Dale

MĂSURI RADICALE COVID-19: O LUNĂ – Danemarca își închide granițele astăzi la ora 12.00

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.