Important

IPJ MARAMUREŞ: Activități preventive la început de an școlar

Vineri, 09 septembrie a.c., polițiștii Biroului Siguranța Școlară s-au întâlnit cu elevii Liceului Tehnologic Ocna Șugatag, la ore de prevenire a delicvenței juvenile și a absenteismului școlar.
Polițiștii au transmis elevilor aspecte legate de educația juridică, precum și explicarea termenului de “infracțiune” și ce implică răspunderea penală și contravențională a minorilor. Copiii au fost sfătuiți cum să evite conflictele, să nu răspundă provocărilor și să-și aleagă cu grijă anturajul.
De asemenea, tinerii au fost informați și cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe interzise, fiindu-le prezentate efectele nocive pe care acestea le au asupra organismului.
Lucrătorii Biroului Siguranța Școlară vor fii prezenți permanent în unitățile de învățământ, pe tot parcursul noului an școlar pentru a oferi informații și suport specializat în domeniul de competență, cadrelor didactice, părinților și elevilor ce deschid din nou, ca în fiecare an porțile școlilor din județul Maramureș.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Furtună cu particule de steril peste Satu Nou de Sus și Săsar. Oamenii sunt otrăviți cu bună știință iar Garda de Mediu doarme în papucii statului

Vasile Dale

ATENŢIE LA NEATENȚIE: Bătrână din Baia Mare, înşelată şi tâlhărită de o femeie care i-a promis pomelnice

Vasile Dale

Gândește! Nu este o glumă! Apelul fals la 112 se pedepsește! Sună responsabil!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.